Yiğit, seçim ofisi açtı

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı olan ve bir dönem daha başkanlık için adaylığını açıklayan Hasan Yiğit seçim ofisini kalabalık bir törenle açtı. Açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve üyeler katıldı.

Yiğit, seçim ofisi açtı

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı olan ve bir dönem daha başkanlık için adaylığını açıklayan Hasan Yiğit seçim ofisini kalabalık bir törenle açtı. Açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve üyeler katıldı.

19 Ocak 2018 Cuma 21:44
Yiğit, seçim ofisi açtı

Açılışta konuşma yapan Yiğit, "Sözlerime başlamadan önce tüm kalbimle şunu ifade edeyim, 15 Ocak 2014 yılında sizlerin destekleri ile teslim aldığımız odamızı en iyi şekilde yöneterek bugünlere taşımanın haklı gururu içinde olduğumuzu belirtmek isterim. Ben ve ekibim görev süresince sizler için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
'KURUMSAL KİMLİĞE KAVUŞTUK'

1980 yılında pazarcılığa başladığını ve 38 yıldır aynı mesleği sürdürdüğünü belirten Yiğit, "Esnafın her türlü sorununu yaşayan birisi olarak, görev yaptığımız 4 yıl boyunca sizlerin haklarını koruduğumuza inancım tam. Zor şartlarda teslim aldığımız odamız Türkiye'nin sayılı pazarcılar odası arasında yerini almıştır. İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olarak odamızı kurumsal bir kimliğe kavuşturduk. Esnafımızın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduk." diye konuştu.
'SİZLERLE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
"Sorun değil, çözüm ürettik." diyerek sözlerine devam eden Yiğit, "Bütün mahallelerde kurulan pazar alanlarımızı tozdan ve çamurdan kurtardık. Pazar alanlarının daha adaletli ve düzenli olması için pazar yerlerini tekrardan çizerek esnaflarımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız hizmetleri ve projelerimizi sizler için hazırlattığımız kitapçıklardan inceleyebilirsiniz. Bize olan güveninizi ve desteğinizi hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Sizlerin alın teri ve büyük emeklerinizle kurulan Pazarcılar Odası'nın 11 Şubat'ta yapılacak olan 8. Genel Kurulu'nda tekrar adayız. Bu anlamda bugün sizlerle birlikte seçim ofisimizin açılışı için buradayız. Sizlerin görüş ve fikirlerine her zaman önem verdik. Bunun için de 11 Şubat'a kadar açık olacak olan seçim ofisimizde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Seçim ofisimizin Alanya’mıza ve esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." diyerek sözlerini noktaladı.  Yiğit'in konuşmasının ardından dualar eşliğinde seçim ofisinin kurdelesi kesildi. Seçim ofisi ilk günden adeta  ziyaretçi akınına uğradı. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81