Yerleşik yabancılara sosyal güvenlik anlatıldı

Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Konferans Salonu’nda, Türk Alman Dostluk Cemiyeti Başkan, Yönetim Kurulu ve üyelerine, kurum mevzuatı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yerleşik yabancılara sosyal güvenlik anlatıldı

Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Konferans Salonu’nda, Türk Alman Dostluk Cemiyeti Başkan, Yönetim Kurulu ve üyelerine, kurum mevzuatı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

12 Ekim 2018 Cuma 23:01
Yerleşik yabancılara  sosyal güvenlik anlatıldı

Toplantıya Alanya SGM Müdürü Muharrem Kaya, Müdür Yardımcısı Berrin Karaca, Şef Gönder Atalı, Cemiyet Başkanı Fahri Yiğit ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Özsüer ve Alanya’da yerleşik Alman uyruklu sigortalılar katıldı. Kaya, açılış konuşmasında “Sosyal Güvenlik Kurumu olarak tüm Türkiye'de yaşayan insanlar başta olmak üzere, Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi olarak da Alanya’da yaşayan tüm kesimlere sosyal güvenlik hizmetinin en iyi ve kısa sürede sunulmasının gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda sizler de bizim için birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görülmektesiniz.  Özellikle sizler Alanya’da yaşayan yerleşik yabancılar olaraktan ülkemizin tanıtım faaliyetlerinde etkin rol oynadığınız da değerlendirilerek, kurumumuzun sunmakta olduğu hizmetleri en iyi şekilde sunma gayreti içerisindeyiz.  Bu itibarladır ki bu toplantı ile sorunlarınızı problemlerinizi ve ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgiyi sizlere aktarmak suretiyle sizlerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktayız. Sonuç olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek kurumumuzla ilgili gerekse diğer alanlardaki sorunlarınızın iletilmesi halinde her türlü yardım ve desteğimiz artarak devam edecektir” dedi. Daha sonra Genel Sağlık Sigortası Servis Şefi Gönder Atalı tarafından genel bir bilgilendirme yapıldı ve ilaveten soru cevap şeklinde sorun ve problemlerin çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81