Vizyonunu değiştirecek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Vizyonunu değiştirecek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

08 Şubat 2017 Çarşamba 19:40
Vizyonunu değiştirecek

Mevlana Caddesi ile Şükrü Bağışlar Parkı arasında projelendirilen yolda, 2 kilometre parke taşı ve iki taraflı kaldırım yapılacak. Projenin ihalesinin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Atatürk Caddesi’ni Mahmutlar’ın cazibe merkezi haline getireceğiz.” dedi. Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde ulaşım sorunu çözülüyor. 6 Şubat 2017 tarihinde yapılan ihale ile Atatürk Caddesi çağdaş bir formda yenileniyor.

MAHMUTLARIN KALBİ DURUMUNDA
Mahmutlar’ın kalbi durumundaki Atatürk Caddesi’ni çağdaş formda yenileyen bir proje hazırladıklarını ve 6 Şubat’ta ihale edildiğini açıklayan Başkan Yücel; “Yaklaşık 2 kilometre boyunca iki taraflı kaldırım ve parke çalışması yapacağız. Aydınlatma, peyzaj ve yenilenen yüzü ile caddeyi 2017 yazına yetiştireceğiz.” dedi.

35 BİN M2 PARKE, 2 KM YAĞMUR SUYU DRENAJI YAPILACAK
İki taraflı kaldırım yapılacak olan caddede, 35 bin m2 parke, 2 kilometre yağmur suyu drenajı yapılacağını ifade eden Başkan Yücel, “Öncelikle caddede altyapı standartlarına uygun yağmur suyu drenajı çalışmamız olacak. Ardından parke ve kaldırım çalışmasına geçeceğiz. Atatürk Caddesi’ne yeni bir görünüm kazandıracağız. İnşallah 2017 yaz sezonuna yetiştireceğiz ve Mahmutlar halkının hizmetine sunacağız.” diye konuştu.
Son Güncelleme: 08.02.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81