‘Vitrinde ürün bırakmayın!’

Alanya Kuyumcular ve Gümüşçüler Odası Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Odanın 29 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek olan genel kuruluna tüm üyeleri davet etti.

‘Vitrinde ürün bırakmayın!’

Alanya Kuyumcular ve Gümüşçüler Odası Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Odanın 29 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek olan genel kuruluna tüm üyeleri davet etti.

27 Mart 2018 Salı 20:45
‘Vitrinde ürün bırakmayın!’

Çavuşoğlu, “Alanya Kuyumcular ve Gümüşcüler Odası’nın genel kurulunu Perşembe günü inşallah yapacağız. Özellikle son zamanlarda hem Avsallar'da hem Alanya'da kuyumcuların soyulması bizi yönetim olarak son derece üzmüştür. Biliyorsunuz son yıllarda altın değerlerinde çok büyük yükselme oldu. Altın çok değer kazandı. Ama tabi bölgede şuan da kuyumcu hırsızları ile alakalı şebekeler var. Güvenlik güçleri bunları ne kadar yakalasa da daha henüz yakalanmayanlarda var. Güvenlik güçlerimizin çalışmaları da bu yönde devam ediyor.  Benim Alanya’daki bütün gerek ticaret odasına bağlı gerek ise Alanya kuyumcular odasına bağlı üyelerinden ricamız vitrinlerde ürün bırakmamaları ve güvenlik açısından çok daha tedbirli olmalarını rica ediyorum. Onların emekleri çalınınca bizler çok üzülüyoruz. Emek kolay değildir. Özellikle altın sektöründe para kazanmak kolay değildir. Çünkü biraz keyfi ticarete ve alımlara da giriyor. Ama zorunlu alımlarda var düğün dernek gibi. Kuyumcu arkadaşlarımız çok daha dikkatli olmalarını rica ediyorum” dedi. 

‘ESNAFIMIZ DİKKATLİ OLSUN’
Konuşmasına devam eden Çavuşoğlu şunları söyledi: “Yeni sezon açılırken bildikleri ve güvendikleri yerden alışveriş yapmaları. Sokakta eli çantalı kuyumcuyum, diyerek ürün satıcılarına itibar etmemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü burada da sahte altın ve alımları ve sahte altın üretimleri yapan firmaların sahte satışları ortaya çıkıyor. Zaman zaman bu sıkıntıları yaşadık. Sezonunda yeni gelmesiyle bu konuda esnaflarımızın çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.  Bizlerde her zaman kuyumcu esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.  Dükkânları soyulan arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha sunuyorum.” – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81