Üyelerin sorunlarını dinledi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl iki dönem halinde gerçekleştirdiği istişare toplantılarının 2016 Yılı ikinci dönemi dün Alanya Öğretmenevi’nde başladı.

Üyelerin sorunlarını dinledi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl iki dönem halinde gerçekleştirdiği istişare toplantılarının 2016 Yılı ikinci dönemi dün Alanya Öğretmenevi’nde başladı.

06 Ekim 2016 Perşembe 23:07
Üyelerin sorunlarını dinledi
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl iki dönem halinde gerçekleştirdiği istişare toplantılarının 2016 Yılı ikinci dönemi dün Alanya Öğretmenevi’nde başladı. ALTSO üyeleri toplantıya yine yoğun ilgi gösterdi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Öğretmenevi’nde 1 ve 16. Meslek Komitesi  üyeleriyle istişare toplantısında buluştu. Kahvaltılı toplantıya, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra, Tarım İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, İŞKUR Alanya Hizmet Müdürü Selami Harman, ALTSO yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda komite üyesi katıldı.
Konuşmasında çalışma prensiplerini ve misyonlarına da değinen Başkan Şahin,  koordineli, uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde şehre hizmet ettiklerini söyledi. ALTSO tarafından yaptırılan ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler veren Başkan Şahin, okulun rekor süreyle 6 ayda tamamlandığını ifade etti. Kötü geçen turizm sezonunda ALTSO olarak ellerinden gelen her türlü çalışmayı gösterdiklerini belirten Başkan Şahin, yerel yönetimlerin yanı sıra mevcut hükümetten den talepte bulunduklarını vurguladı. Turizm sezonunda yaşanan krizi aşabilmek için çeşitli projeler ürettiklerini açıklayan Başkan Şahin, Türkler Mahallesi’ne ALTSO öncülüğünde yapılacak olan toptancı hali projesinde de büyük aşama kaydettiklerini ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını, 2018 yılında hizmete açılacağını müjdeledi.
Son Güncelleme: 06.10.2016 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81