Uludağ görevden alındı

Uludağ görevden alındı

28 Temmuz 2017 Cuma 20:31
Uludağ görevden alındı
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in tasarruf kararıyla görevden alınan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, "Vatandaşa hizmete devam. Beni her türlü sorununuzda 7 gün 24 saat arayabilirsiniz" dedi. 
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "tasarruf tedbirleri" gerekçesiyle dün sabah görevden alındı. Bundan sonra "koordinatör yardımcısı" gibi bir makamın olmayacağı belirtilirken, bu şok ayrılığın tebligatı Uludağ'a Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin tarafından tebliğ edildi. Saat 11.30'da tebligatı makamında alan Uludağ tebligatın kendisine iletilmesinin ardından basın toplantısı düzenledi. Uludağ şunları söyledi: "15 yıldır aktif siyaset yapıyorum. 15 yıl önce kurucu belde başkanı olarak elimizden gelen her türlü çalışmayı gece gündüz yaptım. 
'ALANYA'YA HİZMET EDECEĞİM'
Belde belediyelerin kapatılmasından sonra Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel, dönemin AK Parti İl Başkanı Sayın Mustafa Köse bu görevi bana layık gördüler. Elimden geldiği kadar bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bütün gücümü ve enerjimi harcadığıma inanıyorum. Bana bu görevi verenlere teşekkür ediyorum. Görevler gelip geçicidir. Arkamızda hoş bir seda bırakmak en önemlisidir. Benim için sürpriz bir karar oldu, saygı duyarız. Telefonumuz yine 24 saat açık. Benim bir sloganım vardır. Lastiğiniz bile patlasa beni arayın. Bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz." 
GÜNEY: AK PARTİ'NİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise bugüne dek verdiği emeklerden dolayı Uludağ'a teşekkür etti. Güney, şöyle konuştu: "Bundan sonraki hayatında ve çalışmalarında başarılar dilerim. Bu karar Büyükşehir Belediyesi'nin tüm koordinatör yardımcılıkları ile ilgili bir tasarruf kararıdır. Uludağ'ın görevden alınması kararını elbette Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Bize düşen buna saygılı olmak. Nasıl ki bu atamaları Sayın Türel yapıyorsa, görevden almaya da saygılı olmalıyız. Nurettin Başkan ile yine biriz beraberiz. AK Parti'nin Alanya'da başarılı olması için çalışacağız. Görevler alınır verilir. Bunlar hayatta olabilecek şeylerdir. Önemli olan hayatta bir ve beraber olabilmektir" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 28.07.2017 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81