Tuna: Seçime hazırız!

ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, 4 Nisan’da yapılacak olan seçim öncesinde çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Tuna: Seçime hazırız!

ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, 4 Nisan’da yapılacak olan seçim öncesinde çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

21 Mart 2018 Çarşamba 19:58
Tuna: Seçime hazırız!

Tuna, “01 Ekimde yapılacak olan seçim bakanlar kurulu tarafından Nisan ayında yapılacağının kararı verilmişti. Bununla ilgili seçicimim Nisan ayında yapılacağını biliyordum. Seçimin Nisan'ın birinde veya beşinde yapılmasında sakınca yok ancak bunun kanunu profesöründe bile en az 20 gün önce kamuoyuna bildirilmesi gerekir. Bizde ona göre hazırlıklarımızı yapmalıydık. Fakat yönetimin takdiridir 15 gün kala 4 Nisan'da yapılacağı açıklandı. Biz zaten her salı akşamı toplanıyoruz çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Biz 4 Nisan'daki seçime hazırız. Arkadaşlarla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlarımız bütün üyeleri ziyaret edip sorunlarını dinliyor. Çözüm önerileri ile beraber kamuoyunun karşısına çıkacağız" dedi 
ALANYA'YA YENİ BİR KAN GELECEK 

Tuna "Seçim tarihi açıklandıktan sonra üyelerimizi heyecan bastı. Bununla ilgili gerek bizim komitede çalışan arkadaşlarımız gerek ise karşı tarafta komite çalışan arkadaşlar listeleri askıda kontrol ediliyorlar. Üyelerimizi ziyaret edip desteklerini istemeye başladık. Kamuoyundaki algı şu kamuoyu bir değişim istiyor. Ben bunu gözlemliyorum. İnşallah bu değişim isteği ile beraber Alanya'ya yeni bir kan yeni bir ekonomik canlılık ve hareketlilik getiriyiz. Alanya'mızı güzel hizmetler yaparız" ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81