Tuna kombine sözünü tuttu!

Tuna kombine sözünü tuttu!

23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:45
Tuna kombine sözünü tuttu!
ALTSO Başkan adayı ve Alanya Belediye Meclis üyesi Mustafa Tuna, “Haydi Alanya! Kombineni Al Kulübüne Sahip Çık” sloganıyla başlatılan kampanyada sözünü tuttu. Aytemiz Alanyaspor Satış ve Pazarlama Sorumlusu Alpaslan Edizer, “Kampanyaya duyarsız kalmayan Mustafa Tuna’ya desteklerinden dolayı hem kulübüm hem de şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı ve Alanya Belediye Meclis üyesi Mustafa Tuna, geçen günlerde Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmiş, “Haydi Alanya! Kombineni Al Kulübüne Sahip Çık” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek vermişti. ALTSO Meclis üyesi Fevzi Yüksekkaya ve Hasan Kılınç, öğlen saatlerinde Cengiz Aydoğan Tesisleri’ne gelerek kombine listesini ve ödemesini Mustafa Tuna’nın vekâletinde gerçekleştirdi. 
SÖZ VERİLENİN ÜZERİNDE KOMBİNE
Aytemiz Alanyaspor Satış ve Pazarlama Sorumlusu Alpaslan Edizer tarafından karşılanan Yüksekkaya ve Kılınç, Passolig satış noktasında söz verilenin üzerinde kombine satın aldı. Satışın sonrasında ise Yüksekkaya ve Kılınç, E-Bilet Sorumlusu Engin Akpınar ve Satış ve Pazarlama Sorumlusu Alpaslan Edizer’le birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.
 “SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK”
Aytemiz Alanyaspor’a başarılar dileyen Tuna, “Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu var. Alanyasporumuz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kombine sayısında söz verdiğimiz rakamın bile üzerine çıktık. Alanyasporumuza sahip çıkmak ve bölgenin değerini arttırmak hepimizin bir görevi olmalı. Gelecek sezonda bizim tarafımızdan satın alınan kombine rakamını 500’e çıkarmayı düşünüyoruz” dedi.
PASSOLİG KARTLARI TUNA’DAN
Öğrenci ve kadınlar için uygulanan projenin Kurban Bayramı’na kadar devam ettiğini söyleyen Başkan adayı Tuna, “Kurban Bayramı’na kadar Alanyaspor’dan Passolig alan her öğrenci ve kadınların kart paraları karşılanacak. Sadece kombine değil, Passolig kart paralarını da karşılıyoruz. Birleştirici gücümüz Alanyaspor olmalı. Alanyasporun desteğe ihtiyacı var” ifadesini kullandı.
TUNA’YA TEŞEKKÜR
Alanyaspor sevdalılarını, “Haydi Alanya! Kombineni Al Kulübüne Sahip Çık” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek vermeye çağıran Aytemiz Alanyaspor Satış ve Pazarlama Sorumlusu Edizer, “Kampanyaya duyarsız kalmayan Mustafa Tuna’ya desteklerinden dolayı hem kulübüm hem de şahsım adına teşekkür ederim. Söz verilen sayıdan fazla kombine alındı. Bu ve buna benzer destekler, Alanya’ya, Alanyaspor’a sahip çıkmaktır” diye konuştu.
Son Güncelleme: 23.08.2017 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81