Tuna çalışmalarını sürdürüyor

4 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan ALTSO seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Mustafa Tuna, seçime 5 gün kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Tuna çalışmalarını sürdürüyor

4 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan ALTSO seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Mustafa Tuna, seçime 5 gün kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.

30 Mart 2018 Cuma 20:47
Tuna çalışmalarını sürdürüyor

Çalışma grupları ile şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerini üyelerin son derece samimi bir ortamda karşıladıklarını söyleyen Tuna, “Üyelerimizin bizden beklentileri yüksek. Bizler göreve gelmemiz halinde bu beklentilerin karşılığını mutlaka vereceğiz. Bizim üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Üyelerimize hizmet edebilmemiz için sandıkta onların oylarına ihtiyacımız var.” dedi.
KONAKLI VE PAYALLAR HAL’İNE ÇIKARMA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi Konaklı ve Payallar Hal’ine adeta çıkarma yaptı. Ziyaretlerde üyeler ile istişarelerde bulunan ve fikir alış-verişi yapan Tuna, hal esnafının sorunlarını yakından bildiklerinin altını çizdi. Alanya ticaretinde yer alan tüm sektörlerin sorunlarına hakim olduklarını kaydeden Tuna, “Ben sizlerin içinden gelen aranızdan çıkmış bir adayım. Dertlerinizi, sorunlarınızı ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Tarım bizim birinci önceliğimiz. Tarım konusunda ciddi problemler var. Tabanın sesi olarak göreve geldiğimizde sorun ve sıkıntılar bir bir çözülecek. ”dedi. Halin şehir ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğuna dikkat çeken Tuna, “Hal esnafımız Alanya adına istihdamlarıyla hem de ekonomik katkılarıyla önemli işler yapıyorlar. Hal esnafımız fiziki anlamda daha iyi şartlarda çalışmalılar. Bunun için göreve geldiğimizde şehrin ileri gelenleri ile görüşmelere hemen başlayıp fiziki yapıların iyileştirilmesi için adım atacağız.” dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81