Tekkart harcamanızı kazanca dönüştürüyor

Tekkart harcamanızı kazanca dönüştürüyor

17 Kasım 2017 Cuma 19:53
Tekkart harcamanızı  kazanca dönüştürüyor
Tekkart Bilişim Hizmetleri Ve Ticaret A.Ş. tarafından Alanya’da tanıtım semineri gerçekleştirildi. Taç Otel’deki seminere çok sayıda girişimci katıldı. İstanbul’dan gelen ekiple birlikte Kurucu Ortak Ali Işık, Tekkart hakkında bilgiler verdi. 
 
 
Alanya’daki Taç Otel’de gerçekleştirilen seminer ile Tekkart Bilişim Hizmetleri Ve Ticaret A.Ş. tarafından Tekkart tanıtıldı. Çok sayıda girişimcinin katıldığı seminerde Kurucu Ortak Ali Işık ve ekibi şu bilgileri verdi: 
Tek bir kartla her sektörden alışveriş yapıp size parapuan kazandıran ve bu kazandığınız parapuanlarla her yerde bedava alışveriş imkânı sunan, %100 yerli bir alışveriş sistemidir. Üstelik herhangi bir cihaza ihtiyaç duymadan sadece cep numaranızla alışveriş yapabileceğiniz Türkiye’deki en teknolojik mobil ödeme yöntemidir.
‘Her alışverişe Tekkart’ sloganıyla firmalar ve müşteriler arasında alışveriş bağını kuran Türkiye’nin en güçlü alışveriş platformudur.
Buluş niteliğinde bir sistem olduğundan; bir Ar-ge projesi olarak Bakanlık tarafından onaylanmış ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta yerini almıştır.
Tekkart, müşterilerin zaten yaptıkları günlük alışverişleri ve hizmetleri kazanca dönüştürür. Ulusal ölçekteki firmalardan, çevrimiçi alışveriş sitelerinden ve her bölgedeki tüm sektörleri içeren Tekkart üye işyerinden alışverişinizi yapar ve kazanç elde edersiniz.
Müşteriler için, her sektördeki alışverişten parapuan kazanarak bedava alışveriş imkânı verir. Daha sonra bu puanları istedikleri Tekkart üye iş yerinde hiçbir şart olmaksızın harcayabilirler. Puan kullanırken bile puan kazanırlar.
Firmalar için, kendi müşteri programını kurarak, müşterileri sadık hale getiren, yeni müşteri kazandıran, etkili reklam yapmasını ve müşterilerinin diğer üye işyerlerinde yaptığı alışverişlerinden de kazanç elde etmelerini sağlayan ilk ve tek sistemdir.
Ayrıca üye işyerleri isterlerse sisteme başka üye işyerleri ekleyerek de kazanç sağlayabilirler. Bu sayede diğer firmalarla bölgesel işbirliği imkânı sunarak istikrarlı ciro artışını hedefleyen bir alışveriş sistemidir.
Girişimciler için, ister müşteri, ister firma tarafını kurarak, piyasadaki devasa alışveriş cirosu pastasından pay almayı ve düzenli gelir elde etmeyi sağlar. Hiçbir risk almadan kendi işini kurmanın yolunu açar. Ayrıca dernek, vakıf ve kulüpler için kaynak yaratan bir sistem. 
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81