Tek tip muhtarlık ofisi projesi devam ediyor

Tek tip muhtarlık ofisi projesi devam ediyor

26 Ekim 2017 Perşembe 20:58
Tek tip muhtarlık ofisi projesi devam ediyor
Alanya Belediyesi’nin, halkın muhtarlara daha kolay ulaşmasını sağlamak ve muhtarların daha modern, daha kullanışlı, daha rahat bir ortamda hizmet vermeleri amacıyla başlattığı Muhtar Ofisleri projesi devam ediyor. İlk olarak Oba Mahallesi’nde hizmete açılan muhtar ofisinden sonra, Fığla ve Güllerpınarı Mahallesi’nde de muhtar ofislerinin yapımına başlandı.
 
Genişleyen hizmet alanında yatırımlarını sürdüren Alanya Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine daha hızlı cevap vermek adına muhtar ofisleri projesini hayata geçiriyor. Çok amaçlı olarak projelendirilen muhtarlık ofisi binaları, çevresinde çocuklar için oyun grupları, basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor.
30 metrekare büyüklüğünde, içerisinde wc, mutfak ve muhtarlık bölümü bulunan ofisler kent estetiği açısından tek tip olarak projelendirilip inşa ediliyor. Oba Mahallesinde hizmete açılan muhtarlık ofisinin ardından Fığla ve Güllerpınarı Mahallesinde muhtar ofisi inşaatı sürdürülüyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Fığla Mahallesi Muhtarı Hilmi Türkeli ve Oba Mahallesi Muhtarı Mustafa Gürel,  muhtarlık ofisleri için duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Fığla Mahallesi Muhtarı Hilmi Türkeli, “Başkanımıza mahallemize böyle bir park ve ofis kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Bizlere değeri biçilmez bu  hizmet ve destekleri için mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Son Güncelleme: 26.10.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81