‘Tek eksiğimiz il binası’

Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu yeni yerine taşındı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’da şuan eksik olan bir kurum yok denecek kadar az. Bir tek il binamız yok. İnşallah, onu da en yakın zamanda alırız” dedi.

‘Tek eksiğimiz il binası’

Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu yeni yerine taşındı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’da şuan eksik olan bir kurum yok denecek kadar az. Bir tek il binamız yok. İnşallah, onu da en yakın zamanda alırız” dedi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 23:02
‘Tek eksiğimiz il binası’

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB)’ne bağlı Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu yeni yerine taşındı. Alanya esnafının işlemlerini daha rahat bir ortamda yürütebilmesi için bir süredir hazırlıklarına devam edilen, Başkent Hastanesi arkasındaki Alanya Sanayi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yanında bulunan yeni ofisin açılışı ise Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin katılımı ile gerçekleşti. Açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda esnaf katılım sağladı. 
‘ALANYA’DA 12 BİN 420 ESNAF VAR’
Açılışta konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere “Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği adına burada bulunan herkesi selamlıyorum. Alanya irtibat büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz. Antalya’da il genelinde toplamda 75 odamız var. Odalarımızın 10 tanesi Alanya’da hizmet veriyor. 10 tanesinden 3 tanesinin de Antalya’da görevleri var ve Alanya’yı temsil ediyorlar. Alanya’da 12 bin 420 esnafımız var. Daha önce esnaf sicil irtibat bürosu olarak hizmet verdiğimiz ofisimiz, şoförler odasına aitti. Gerek çalışma ortamının uygun olmaması gerek bulunduğu kat itibariyle yüksek olması esnafımızı zorluyordu. Yeni ofisimizle birlikte esnafımıza daha iyi bir hizmet için buradayız. Alanya'mıza yakışır bir irtibat bürosu açmış olduk. Alanya’nın merkezinde bir ofisimiz oldu. Bu ofisin açılmasında emekleri olan oda başkanlarım Nuri Demir, Velittin Yenialp, Hüseyin değirmenci ve Mustafa Şahin abimize çok teşekkür ediyorum. Yanı sıra burada bizi yalnız bırakmayan başta belediye başkanım Adem Murat Yücel’e, katılım sağlayan bütün siyasi parti temsilcilerine, kurum müdürlerimize, oda başkanlarımıza ve esnaflarımıza teker teker teşekkür ediyorum. Yeni irtibat büromuzun hayırlar getirmesi dileği ile” ifadelerini kullandı. 
‘ALANYA HEP İLKLERİ YAŞIYOR’

Dere’nin ardından kürsüde yerini alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise “Öncelikle bu güzel ve anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ederek başlamak istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Her zaman söylüyoruz ki, Alanya dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Alanya’ya hep ilkleri yaşatıyor, kazandırıyoruz. Burada da sicil ofisimizi açıyoruz. Alanya hep değişiyor, gelişiyor, vizyon ve misyon kazanıyor. Buna da birçok siyasi iradenin ve Alanya halkının katkıları oluyor. Ben canı gönülden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alanya’da şuan eksik olan bir kurum yok denecek kadar az. Bir tek il binamız yok. İnşallah, onu da en yakın zamanda alırız. Sicil ofisimizin açılışının da hayırlara vesile olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 
AÇILIŞ KURDELESİNİ YÜCEL’LE KESTİLER 
Yapılan konuşmaların ardından Alanya Müftüsü İhsan İlhan tarafından dua okudundu. Esnaf Sicil İrtibat Bürosu’nun açılış kurdelesini ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, siyasiler ve oda başkanları hep birlikte kestiler.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81