‘Tek denetim yapan odayız’

Alanya Şoförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, sabah taksici esnafıyla buluşmasının ardından tekrar taksici esnafıyla buluştu.

‘Tek denetim yapan odayız’

Alanya Şoförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, sabah taksici esnafıyla buluşmasının ardından tekrar taksici esnafıyla buluştu.

16 Ocak 2018 Salı 20:46
‘Tek denetim yapan odayız’

Dün Sabah saatlerinde Deniz Taksi’deki esnafla bir araya gelen Akkaya, daha sonra da Barbaros Taksi çalışanlarıyla buluştu. Taksi durağımda açıklamalarda bulunan Akkaya, “Bu şehirde benden önce de free servis vardı. Bu şehirdeki ilk yasal denetim komisyonu benim dönemimde kuruldu. 2005 seçimlerinde en çok destek verenlerden birisi de Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak idi. Savunduğum tezden geri atmam. Denetim yüzünden bölge müdürlüğünü mahkemeye verdik. Bu konuda vali beye makamını terk ettirdim. Esnaf olarak hatalarımız ne? Mesela denetimde cezalar yazılıyor. Örneği emlakçiler organize oluyor.  Kaymakamlığa, belediyeye, ticaret odasına gidiyor. Sosyal medyaya yansıyor. Adam bizi uçuruyor ama benim taksicimden gık yok. Ama benim taksicimden olumsuz bir şey yayınlanınca Don Kişot kesiliyor. Yönetici olarak iyi bir şeyler yapıyorsak, bunun karşılığını da beklemek hakkımız. Olumsuz bir şey olduğunda eleştiriliyorsak, olumlu bir şey olduğunda da bunun arkasında durmalıyız. Camia olarak bu eksiğimiz” dedi.
‘TEK KİŞİ DENETİME KATILMIŞ MI SORUN’

Bir esnafın taksi durağı yakınında tur acentesi olduğu, bununla kimsenin ilgilenmediğiyle ilgili sözleri üzerine konuşan Akkaya, “Antalya’da 76 odayız.  Arkadaşlarınız vardır, arayın. Odadan bir kişi denetime çıkmış mı sorun. Alanya dışında bir kişi yola gidip denetime çıkmış mı? Komisyon marifetiyle yola çıkıp tek denetim yapan oda Alanya Şoförler Odası. Bu şehirde denetimin verimli olması için en iyi denetim Dinek’te olur”  diye konuştu.
‘BANA ATEŞ PÜSKÜRÜYORLAR’              
Sonuna karşı esnafın yanında duracağını vurgulayan Akkaya, “Bu şehirde taksiciler iki kez eylem yaptı. Bazen boyumuzu aşan işler de olabiliyor. Şimdi yüzlerce ceza yazıldı. Bugün emlakçiler ya da başka kesimler bana ateş püskürüyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81