Son başvuru yarın

ALTSO tarafından 14-17 Şubat 2018 tarihlerinde Bosna Hersek’e Kosgeb Destekli İş Gezisi düzenlenecek. Geziye kesin kayıt için son başvuru yarın mesai bitiminde sona erecek.

Son başvuru yarın

ALTSO tarafından 14-17 Şubat 2018 tarihlerinde Bosna Hersek’e Kosgeb Destekli İş Gezisi düzenlenecek. Geziye kesin kayıt için son başvuru yarın mesai bitiminde sona erecek.

18 Ocak 2018 Perşembe 00:18
Son başvuru yarın

Resmi ziyaretler, görüşmeler ve toplantıların gerçekleştirileceği organizasyon ile Avrupa pazarlarına yakın ve geçiş noktasında olan ve Türk vatandaşlarının vize muafiyetinin de bulunması ile avantaj teşkil eden ülkede ticaret ve yatırım yapmak isteyen firmalara iş ve yatırım amaçlı pazar araştırması yapma imkanı sunmak amaçlanıyor. Gezi ile ilgili şu bilgiler verildi: 
“KOSGEB Destekli Yurtdışı İş Gezisi kapsamında düzenlenecek olan programın katılım bedeli katılımcı sayısına bağlı olarak; Antalya-İstanbul-Sarajevo-İstanbul-Antalya gidiş-dönüş uçak bileti, resmi kurum ziyaret organizasyonu, tüm transfer masrafları, rehberlik hizmetleri ve oda kahvaltı konaklamalar fiyata dahil, çift kişilik odada konaklamalarda kişi başı 700 – 750 Euro, tek kişilik konaklamalarda 800 – 850 Euro fiyat aralığındadır. KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin yarısını (maximum 3.000 TL’ye kadarını) geri alabileceklerdir.

Henüz taslak aşamasında olan programın içeriği katılımcı firmaların sektörlerine göre oluşturulacaktır. KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde vergi kaydı bulunan ve faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmakta olup, ilgilenen üyelerimizin 09 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar ekte yer alan katılım formu ile birlikte 300 Euro avans bedeli ödeyerek başvurmaları rica olunur. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81