Sına ve Alaettinoğlu Hukuk Bürosu açıldı

Alanyalı genç avukatlar Çağan Alaettinoğlu ve Efe Öner Sına avukatlık bürolarını çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açtılar.

Sına ve Alaettinoğlu Hukuk Bürosu açıldı

Alanyalı genç avukatlar Çağan Alaettinoğlu ve Efe Öner Sına avukatlık bürolarını çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açtılar.

13 Mayıs 2018 Pazar 20:16
Sına ve Alaettinoğlu  Hukuk Bürosu açıldı

Alanya'nın önde gelen ailelerinin oğulları genç hukukçular Çağan Alaettinoğlu ve Efe Öner Sına Büyükhasbahçe Mahallesi'nde bulunan hukuk bürolarının açılışını gerçekleştirdiler. Açılışa, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Mehmet Ali Kiriş, Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Avukat Ferit Yücel Ergün, Alanya Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Hüseyin Yaman ve Mehmet Kula, Türkiye Gazeteciler Federasyonu TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, İşadamı Mehmet Zamanoğlu, Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Zamanoğlu başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.  Açılış öncesinde genç avukatlar Çağan Alaettinoğlu ve Efe Öner Sına kendilerini kırmayarak açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler. Alanya Müftüsü Mustafa Topal'ın okuduğu duaların ardından açılış kurdelesini Başkan Yücel, Mehmet Ali Dim, Müftü Topal, Mehmet Ali Kiriş birlikte kestiler. Açılışın ardından Alanya protokolü hukuk bürosunun içerisini gezerek genç avukatlara işlerinde başarı temennisinde bulundular. – Mert CANTÜRK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81