Ses Nefes Korosu 'Sıra Gecesi'nde buluşturuyor

Ses Nefes Korosu 'Sıra Gecesi'nde buluşturuyor

10 Aralık 2017 Pazar 22:20
Ses Nefes Korosu 'Sıra  Gecesi'nde buluşturuyor
Alanya’nın sevilen korolarından olan Ses Nefes Korosu, düzenlediği ücretsiz ‘Sıra Gecesi’ etkinliğiyle Alanya halkıyla buluşuyor. 
 
Alanya’da düzenlediği birbirinden güzel konserlerle adından sıkça söz ettiren ve  bünyesinde Gülnaz Sencap, Yücel Eşsizoğlu, Yılmaz İster gibi dalında usta isimleri barındıran Ses Nefes Korosu, bugün  saat 19:30’da Alanya Kültür Merkezi’nde ‘Sıra Gecesi’ etkinliğinde sevenleriyle buluşuyor. Alanya Kültür Merkezi B salonunda düzenlenecek gecede Alanya halkı, yine türkülere doyarken, ağıtlarla duygulanacak ve hareketli eserlerle ise coşacak. Koro’nun mihenk taşlarından olan Yücel Eşsizoğlu ve Gülnaz Sencap Alanya halkını bu ücretsiz konsere davet ederken, türkü tadından bir akşamı garanti ettiklerini vurguladılar.
 
 
Son Güncelleme: 10.12.2017 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81