Şencan: THD münfesih duruma düşecek!

Şencan: THD münfesih duruma düşecek!

14 Eylül 2017 Perşembe 21:17
Şencan: THD münfesih duruma düşecek!
Tüketici Hakları Derneği (THD) Alanya Şube Başkanı Cemal Şencan, son dönemde gelişen olanaksızlıklar ve halkın sivil toplum kuruluşlarına karşı azalan ilgisizliğinin yanı sıra bu ay zorunlu olarak yapılması gereken Genel Kurul toplantısını gerçekleştiremeyecek bir durum ortaya çıkarsa, derneğin zorunlu olarak münfesih duruma düşeceğini açıkladı. Şencan, “Bilindiği gibi Derneğimiz 2003 yılından bu yana Alanya halkının yanında oldu ve tüketici hakları konusunda her türlü desteği vermeye çalıştı. Başta Alanya Belediyesinin desteği ile ve kıt kanaat bütçesiyle bu günlere her türlü zorluklara karşın ayakta kalıp, önemli bir boşluğu doldurmaya çalıştı.
Ancak; son zamanlarda gelişen olanaksızlıklar ve halkın sivil toplum kuruluşlarına karşı azalan ilgisizliği ve gönüllülük esasına dayalı bayrak yarışını devam ettirecek taliplinin çıkmayışı, bu koşullar altında derneğin bu kutsal görevine devam etmesini imkansız hale getirmiştir.
Bu nedenle; bu ay zorunlu olarak yapmamız gereken Genel Kurul toplantısını gerçekleştiremeyecek bir durum ortaya çıkarsa, derneğimiz zorunlu olarak münfesih duruma düşecektir” dedi. – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 14.09.2017 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81