Şahin’den gövde gösterisi

ALTSO seçimlerine 2 gün kala Başkan adaylarından Mehmet Şahin, güven tazelemek için üyelerle çeşitli istişareler yaparken dün de binlerce esnafla yürüyüş yaparak adeta seçim öncesi gövde gösterisi yaptı.

Şahin’den gövde gösterisi

ALTSO seçimlerine 2 gün kala Başkan adaylarından Mehmet Şahin, güven tazelemek için üyelerle çeşitli istişareler yaparken dün de binlerce esnafla yürüyüş yaparak adeta seçim öncesi gövde gösterisi yaptı.

02 Nisan 2018 Pazartesi 21:18
Şahin’den gövde gösterisi

4 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan ALTSO seçimleri öncesinde adaylar Mehmet Şahin ve Mustafa Tuna ekipleriyle birlikte yürüyüş düzenleyerek esnafları selamladı.  Dün saat 13.00’da Mustafa Tuna ve ekibi yürürken akşam üzeri saat 17.00’da ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin binlerce destekçisiyle birlikte ‘Birlik ve beraberlik yürüyüşü’ adını verdiği Atatürk Anıtından başlayarak Damlataş’a ve sonrasında ise Atatürk Anıtı’nda son bulan bir yürüyüş gerçekleştirdi. Bayan esnaflara karanfil dağıtarak yürüyen Başkan Şahin’e destekçileri ‘Alanya seninle gurur duruyor’, ‘Alanya Esnafı burada, başkanını yanında’ ‘Hep beraber, Mehmet Şahin’ sloganları atarak destek verdiler. Esnaflarda Başkan Şahin ve ekibi yürürken dükkanlarından çıkarak Şahin’i alkışlayarak desteklerini gösterdiler. 

‘BUGÜN ÇOK GURURLUYUM’
Atatürk Anıtı’nda biten yürüyüşün ardından basın mensuplarına açıklama yapan Şahin, “2013 yılında aldığımız hizmet bayrağını  bu günlere taşıdık. 1 Ekim’de yapılması beklenen, normal seçimimiz Nisan ayına ertelenmişti. Nisan ayının da biz bütün Türkiye’de olduğu gibi ilk haftasına aldık. İnşallah 4 Nisan Çarşamba günü seçimimizi gerçekleştireceğiz. 2013 yılında da yaptığımız gibi Birlik, beraberlik yürüyüşü  yaptık arkadaşlarımızla. Gerçekten baktım ki kat ve kat katlanmışız, arkadaşlarımızdaki coşku ve heyecanın aynısı bana yansıdı. Ben bugün çok gururluyum. Bugün beni yalnız bırakmadı işadamlarımız, dostlarımız. Bugün buraya gelmek isteyip de gelemeyen dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Umarım Çarşamba günü yapacağımız seçimde kazanan Alanya’mız olur. Biz herkese başarılar diliyoruz” dedi. Şahin’in açıklamasının ardından Anıtta toplanan binlerce Şahin destekçisi binlerce esnaf hatıra fotoğrafı çektirdi.  – Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81