ŞAHİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

ALTSO’da dün meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Mehmet Şahin, “Yeni dönemimiz Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Seçim bitti. Hiçbir kimseye kırgınlığımız yok. Artık birlik zamanı, proje zamanı. Yüce Rabbim Alanya’mızın menfaatleri için meclis üyelerimizle el birliği içinde güzel projeleri hayata geçirmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

ŞAHİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

ALTSO’da dün meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Mehmet Şahin, “Yeni dönemimiz Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Seçim bitti. Hiçbir kimseye kırgınlığımız yok. Artık birlik zamanı, proje zamanı. Yüce Rabbim Alanya’mızın menfaatleri için meclis üyelerimizle el birliği içinde güzel projeleri hayata geçirmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

22 Mayıs 2018 Salı 22:05
ŞAHİN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

4 Nisan günü gerçekleştirilen organ seçimlerinin ardından ALTSO Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Şahin, “Yeni dönemimiz Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Seçim bitti. Hiçbir kimseye kırgınlığımız yok. Artık birlik zamanı, proje zamanı. Yüce Rabbim Alanya’mızın menfaatleri için meclis üyelerimizle el birliği içinde güzel projeleri hayata geçirmeyi bizlere nasip etsin” dedi.   ALTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetleri ve gündemdeki konular değerlendirildi. Açılış, yoklama ve mazeretlerin müzakeresiyle başlayan meclis toplantısında Başkan Şahin, meclis üyelerine yönetim kurulu faaliyetlerini aktardı.
ŞAHİN: “BÜTÜN ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”
Uzun ve heyecan dolu geçen seçim sürecini Nisan ayında tamamladıklarını belirten Başkan Şahin, “Tüm yurtta geçtiğimiz yıl Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştirilmesi düşünülen oda ve borsa seçimlerinin bakanlıkça bu yılın Nisan ayına ertelenmesi ile uzun ve heyecanlı bir seçim süreci yaşadık. Duyarlılık göstererek odasına sahip çıkan tüm üyelerimize teşekkür eder, yeni seçilen meclis üyesi arkadaşlarımıza, yönetim kurulu arkadaşlarımıza da başarılar dilerim” dedi.

'İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTEYEN CEVABINI ALIR’
“Bizim rengimiz yok. Seçim bitti, renk bitti” diyen Şahin, “Birlik beraberlik içerisinde Alanya’ya hizmet edeceğiz. Bu çerçevede eleştiriye açığım. Ben hiçbir zaman seviyesiz siyaset yapmadım. Ancak itibarsızlaştırma yönünde bir eleştiri olursa onun da cevabını en iyi şekilde veririm. Bugüne kadar hesabını veremeyeceğim hiçbir durumun içerisinde olmadım. Alanya’yı hep birlikte kucaklayacağız. İtibarsızlaştırma yönünde bir eleştiri olursa cevabını alırsınız. Benim bulunduğum konum siyaset üstü bir konumdur. Şansıma sözü olan gelsin söylesin ama aksini kuruma sayarım ve gerekeni de yaparım. Alanya menfaatine olacak her şeye açığım. Bizler bazen göremez oluyoruz sizler görebilir ve anlatabilirsiniz bize. Meclis burada, numaram hepinizde var. Benim için önemli olan Alanya ticaretinin menfaati. Misyonum Alanya’ya hep birlikte hizmet etmek oldu. Benden bu yaklaşım dışında bir şey göremezsiniz. Samimi olmadığım şeyi de söylemem" şeklinde konuştu.
ŞAHİN: “TAKIM KAPTANIMIZ, SAYIN BAKANIMIZDIR”
Seçim sürecinin ardından çok sayıda ziyaretçiyi ağırladıklarına dikkat çeken Başkan Şahin, “Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu seçimlerimizin hemen ardından 06 Nisan günü odamızı ziyaret ederek, bizleri kutladı ve yeni çalışma dönemimizde başarılar diledi. Her zaman söylediğimiz gibi Alanya’mıza, ülkemize hizmet yolunda takım kaptanımız her zaman sayın bakanımız olmuştur. Alanya’mız ve üyelerimiz için kendisinden han istediğimizde o hamam yaptırmıştır. Ben bir kez daha sizlerin huzurunda sayın bakanımıza Alanya’mız için yaptığı hizmetler ve üyelerimiz için çalışmalarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yeni dönemde de kendisinin önderliğinde proje geliştirip Alanya’mıza kazandıracağız.” dedi. Başkan Şahin’in konuşmasının ardından, ALTSO meclisinde bütçe, turizm, tarım, inşaat gibi sektör kurulları oluşturuldu. Meclis üyeleri tarafından meclis divanına verilen listeler tüm sektörler tarafından olumlu karşılanırken, meclis üyeleri tarafından da oy birliğiyle kabul edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81