Şahin ekibiyle birlikte yürüyecek

4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ALTSO seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 02-nisan pazartesi günü saat 17.00’da Atatürk Anıtı’ndan başlayacak bir organizasyonla ekibiyle birlikte Atatürk Caddesi üzerinde yürüyüş yapıp esnaflara karanfil dağıtacak.

Şahin ekibiyle birlikte yürüyecek

4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ALTSO seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 02-nisan pazartesi günü saat 17.00’da Atatürk Anıtı’ndan başlayacak bir organizasyonla ekibiyle birlikte Atatürk Caddesi üzerinde yürüyüş yapıp esnaflara karanfil dağıtacak.

01 Nisan 2018 Pazar 17:19
Şahin ekibiyle  birlikte yürüyecek

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ALTSO seçimleri öncesinde hafta sonunda da çalışmalarına devam etti. Şahin sabah saatlerinde seçim öncesi üyelerle son kez kahvaltıda bir araya geldi. Üyelere 5 yıllık sürede yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Şahin yeni dönem için de tüm üyelerin hem oylarına hem desteklerine talip olduğunu söyledi. Şahin, oda üyelerinin seçime ilgisinin yoğun olduğunu söyleyerek, "Birlik ve beraberliğin sergilendiği, yeni yol haritalarımızın üyelerimizden aldığımız fikirlerle çizildiği, hizmet için el birliği yapabildiği secim ofisimizde 4 Nisan 2018 Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz ALTSO Organ Seçimleri hazırlıklarımız devam ediyor. Yaklaşık 5 yıldır üyelerimizden aldığımız güç ve teveccühle sayısız projeyi hayata geçirmiş olmanın huzuru ve mutluluğuyla yürüttüğümüz bu seçim çalışmalarında odamızın gerçek sahibi saygı değer ALTSO üyelerini de görmekten onur duyuyorum ve tüm üyelerimizi her akşam saat 20.00'den itibaren seçim ofisimize teşriflerini bekliyorum" dedi.
'5 YIL BOYUNCA ÜYELERİMİZİN YANINDA OLDUK'
Şahin, "Biz her yıl yaptığımız gibi kahvaltılı istişare toplantılarına devam ediyoruz. Üyelerimizle haftada 2 gün buluştuk.   Bundan sonraki süreçte seçim ofisimiz açık Allah’ın izniyle üyelerimizle seçim ofisimizde buluşmaya devam edeceğiz. Üyelerimizden bize gelen sorunlar noktasında yardımcı olmaya devam ediyoruz.  Projelerimizi üyelerimizle paylaşıyoruz. Üyelerimizden ciddi bir şekilde takdir topluyoruz. Üyelerimizin seçime büyük bir ilgisi alakası var. Ben üyelerimize bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Özel bir seçim çalışması yapmadık. Zaten biz 5 yıldır çalışıyoruz. 2013'te yaptığımız seçimlerde üyelerimiz bana dedi ki Mehmet Bey sizde bizi seçimler seçime değil her zaman hatırlayın demişti. Biz yıl 5 yıl içeresinde her zaman üyelerimizin yanında olduk.  Biz 5 yıldır hep üyelerimizin yanında olduk, sıkıntılarını dinleyip sorunlarına çözümler bulduk.  5  yıldır  kahvaltılı istişareler toplantısı düzenledik. Kahvaltıda ya faaliyetlerimizi hem faaliyetlerimizi anlattık hem de üyelerimiz kendi aralarında anlaştılar. Burada kendi aralarında ticari ilişkiye giren üyelerimiz de oldu" şeklinde konuştu.
‘TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEK’
Başkan Şahin,"Üyelerimiz ticaret sanayi odası üyesi olmalarından gerçekten memnunlar. Verdiğimiz sözleri 6 ayda tutuk. Ama biz sözümüzü tuttuk diye kenarda oturmadık. Protokol adamı olmadım ben. Ben yola  çıktığımda hizmet adamı olmaya karar vermiştim Alanya'nın hamalı olmaktan gurur duyuyorum. Ben Alanya'ma hizmet etmek istiyorum başka bir amacım yok.  Oda aidatlarına  zam yapmayan tek odayız.  Bunun yanında ne yönetimin ne de ben odamızdan bir lira kullanmadık. Seyahatlere, gezilere katılırken odamızdan 1 lira bile kullanmadık.  Bütçemizi bu şekilde sağladık.  Turizmde de Alanya'mızın  tanıtımına çok önem verdik. 30 yıl sonra stantlar açtık ITB Berlin, Moskova fuarlarında" dedi.

‘ÜYE ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPTIK’
Şahin,"Hem Alanya Belediyesi ile hem de büyükşehir belediyesi uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Yine diğer oda başkanları ile sürekli toplantılar yapıp Alanya'mıza yapacağımız hizmetleri konuşuyoruz. Hem üye odaklı çalışmalar yaptık hem de Alanya'mıza ciddi projeler kazandırdığımızı düşünüyorum arkadaşlarımızla birlikte bu 5 yıl içeresinde.   Biz Alanya'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Çarşamba günü yapacağımız seçim tüm Alanya'mıza hayırlı olsun. Tüm üyelerimizi de seçime katılımlarını bekliyorum. Allah izin verirse seçildiğimiz takdirde yine üyelerimizin yanında olup sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz"  şeklinde konuştu.
BAŞKAN ŞAHİN VE EKİBİ YÜRÜYÜŞ YAPACAK
4 Nisan’da gerçekleştirilecek olan ALTSO seçimi öncesinde ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ekibiyle birlikte 02-Nisan Pazartesi günü  saat 17.00’da Atatürk Anıtından başlayacak bir yürüyüş yaparak esnafları selamlayıp esnaflara karanfil dağıtacak. – Mert CANTÜRK
 

Son Güncelleme: 01.04.2018 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taık 2018-04-02 07:31:40

yerel seçimler başladı mı?gelecek sene değil mi yerel seçimler?bu adam hangi parti adayı?

banner81