Şahin'e Genç ve Kadın Girişimciler'den tam destek

Şahin'e Genç ve Kadın Girişimciler'den tam destek

21 Eylül 2017 Perşembe 12:47
Şahin'e Genç ve Kadın Girişimciler'den tam destek
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
 
 
Göreve geldiği ilk günden beri üyeleri ile diyaloğu hiç bir zaman kopartmamaya ve sürekli yanlarında olmaya çalışan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yeni dönemde ise başkan adayı olan Mehmet Şahin, dün akşam Keyfi Ala Restoran'da düzenlenen akşam yemeğinde ALTSO Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Katılımın oldukça yüksek olduğu gecede üyeleri ile tek tek selamlaşan ALTSO Başkanı Şahin yemek sonrası üyelerine bugüne dek yapılanlar ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Şahin, bir kez daha üyelerinden oy değil ALTSO'yu dahada ileriye taşımak için destek istediğini ifade etti. Konuşma sonrası Başkan Şahin, katılımcıların görüş ve önerilerini aldı.
Son Güncelleme: 21.09.2017 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81