Şahin'den üyelere teşekkür

Şahin'den üyelere teşekkür

17 Eylül 2017 Pazar 20:03
Şahin'den üyelere teşekkür
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, geçtiğimiz Cuma günü AKM’de çok sayıda üyenin katılımıyla başkan adayı olduğunu açıkladı. Şahin, adaylık açıklamasına gelen vatandaşlara teşekkür ederek, üyelerin teveccüh göstermesi durumunda yeniden Alanya’ya ve üyelere hizmet edeceğini söyledi. 
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  Başkanı Mehmet Şahin, 1 Ekim’de gerçekleştirilecek olan ALTSO Seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Gün boyunca üye ziyaretleri yapan ve üyelerin taleplerini dinleyip, projelerinden bahseden Şahin’i Seçim Ofisi’nde de üyeler  yalnız bırakmıyor. Akşamları yüzlerce üye seçim ofisini doldururken Şahin’i hafta sonunda seçim ofisinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası Osman Çavuşoğlu ziyaret etti. Başkan Şahin’e seçim sürecinde başarı temennisinde bulunan Çavuşoğlu, Şahin ile Alanya ticareti ve ekonomi dünyası ile ilgili sohbette etti. 
‘HER ZAMAN HİZMET İÇİN ÇALIŞTIK’
Öte yandan geçtiğimiz Cuma günü Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) çok sayıda üyenin katılımıyla ALTSO Başkan Adaylığını resmen açıklayan Şahin, adaylık açıklamasına katılan tüm üyelere teşekkür etti. Üyelerin göstereceği destekle yeniden bu göreve talip olduğunu söyleyen Şahin, “Bu zamana kadar hem Alanya’mız hem de üyelerimizin yararına çalışmalar yapmak için ben ve Yönetim Kurulu üyem her zaman elimizi taşın altına koyduk. Bundan sonra da yine üyelerimiz bizlere teveccüh gösterir ve bize bir dönem daha hizmet etme imkanı verirse yine aynı şekilde çalışmalar yürüteceğiz.  Ben tekrar adaylık açıklamamıza, işini gücünü bırakarak bizlere destek olmak amacıyla gelen tüm üyelerimize ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 17.09.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81