Şahin, TÜRSAB'ı ziyaret etti

Şahin, TÜRSAB'ı ziyaret etti

19 Eylül 2017 Salı 19:34
Şahin, TÜRSAB'ı ziyaret etti
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor. Şahin dün de TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu ve Yönetimini ziyaret ederek Alanya ile ilgili yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. 
 
Kısa süre önce seçim ofisini hizmete açan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'in ofisi, her geçen gün sayısı artan ziyaretçilerin akınına uğruyor. 1 Ekim’de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan seçimlerde yeniden başkanlığa aday olan Mehmet Şahin, yoğun ziyaret programından arta kalan zamanlarını seçim ofisinde kendisini destekleyen üyeleri ile birlikte geçiriyor. 25 Metrelik Yol üzerinde Lider Paça arkasındaki Princess Apart Otel'de açılan seçim ofisi gecenin geç saatlerine kadar ziyaretçi akınına uğruyor. Her bir ziyaretçi ile tek tek ilgilenen Başkan Şahin, üyelerinin dilek ve isteklerini dinleyerek not alıyor. Şahin önceki gün de Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yönetim Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Şahin, "TÜRSAB Başkanı Suat Çavuşoğlu ve yönetimini ziyaret ederek Alanya'mız için yapacağımız projeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Konukseverlikleri nedeniyle kendilerine teşekkür ederim" dedi. Şahin ayrıca Zencefil Restoran'da işadamlarının kendisi için verdiği yemeğe de katılarak önümüzdeki dönem hayata geçireceği projeleri anlattı.
Son Güncelleme: 19.09.2017 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81