SABIR KALMADI

SABIR KALMADI

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:16
SABIR KALMADI
Bir dönem vatandaşın korkulu rüyası olan sokak düğünlerinin yerini şimdilerde ise havai fişekler aldı. Akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren havai fişek gösterileri vatandaşı çileden çıkartıyor. Kız arkadaşına jest yapmak için bile artık plajlarda bulunan işletmelerde havai fişek atılırken gürültü kirliliği ise hat safhaya vardı. 

TURİSTLER VE ÇOCUKLAR KORKUYOR
Gece yarısı 03.00'a kadar artık herkesin rahatlıkla havai fişek patlattığı Alanya'da, bu magandalara dur diyecek bir kurum aranıyor. Otelciler, Türk gecesi adı altında havai fişek patlatırken, eskiden sadece resmi günlerde patlatılan havai fişekler son aylarda çoluk çocuğun bile rahatlıkla alıp mahalle aralarında patlattığı bir eğlence haline geldi. Gürültü kirliliğinden illallah eden vatandaşlar, çocuklarının gece arısı sıçrayarak uyandıklarını, esnaflar ise gelişi güzel patlatılan fişeklerden dolayı turistlerin korkarak çarşıyı boşaltıklarını söylediler.

VATANDAŞ 'YETER ARTIK' DEDİ.
Gazetemizi arayan birçok vatandaş ve esnaf gece yarısından sonra atılan havai fişeklerden, korna ve motosiklet eksozu sesinden, araç konvoylarının yol açtığı gürültü kirliliğinden bıktıklarını ifade ettiler. Sabır sınırlarını aştığına dikkat çeken, gürültü ve ses kirliliğine karşı sert tedbirlerin alınması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Bu işi öyle uyarıyla falan geçiştirmeyin. Bilhassa havai fişek konusunda en ağır ceza verilmeli” dediler.
Son Güncelleme: 03.08.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81