Prestij Caddesi'nden esnaf ve halk memnun

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Prestij Caddesi'nden esnaf ve halk memnun

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

11 Ekim 2016 Salı 21:11
Prestij Caddesi'nden  esnaf ve halk memnun
Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Esnaflar ve vatandaşlar ile çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapan Başkan Yücel, Alaiye Caddesi’nde çalışmaların sona doğru yaklaştığını ve önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.
Bisiklet yolu, cep otoparkları ve yeni kaldırım düzenlemesi ile örnek caddeler arasında yer alan Alaiye Caddesi’nde faaliyet gösteren işletme sahipleri çalışmalardan ötürü Başkan Yücel ve ekibine teşekkür ettiler. Yol ve kaldırımların yeni uygulama ile genişlediğini ve caddenin ferah ve daha aydınlık olduğunu belirten esnaflar, ‘’Alanye Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ederiz. Alaiye Caddesi’nin bu kadar değişeceğini tahmin etmiyorduk. Bizim kadar mahalle sakinleri de çalışmalardan memnun.’’ dedi.
Caddenin en önemli sorunları arasında yer alan trafik çilesininde sona ereceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Çalışmalarda sona doğru geliyoruz. Alaiye Caddesi Alanya’nın prestij caddesi olacak. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın çalışmalardan memnun olması bizleri de mutlu ediyor.’’ dedi.
Son Güncelleme: 11.10.2016 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81