Öz ve Özen birleşti

Alanya’nın güzellik sektöründeki iki önemli markasının sahipleri Kuaför Mehmet Özen ve Kuaför Mehmet Öz sürpriz bir ortaklıkla markalarını birleştirdi.

Öz ve Özen birleşti

Alanya’nın güzellik sektöründeki iki önemli markasının sahipleri Kuaför Mehmet Özen ve Kuaför Mehmet Öz sürpriz bir ortaklıkla markalarını birleştirdi.

16 Şubat 2018 Cuma 23:35
Öz ve Özen birleşti

İmza attıkları başarılı işlerle Alanya’nın önemli markaları arasına giren Kuaför Mehmet Özen ve Kuaför Mehmet Öz, sürpriz bir ortaklığa giderek markalarını birleştirdi. ‘Öz’ ve ‘Özen’ isimlerinin birbirine olan yakınlığından dolayı çoğu zaman karışıklık yaşadıklarını belirten Mehmet Özen Kuaför ‘ün sahibi Mehmet Özen, “Yaklaşık 20 yıldır bu sektördeyim. Mehmet Öz abimle yıllardır tanışırız. Bizim işletmelerimizin isimleri birbirine yakın olduğu için çoğu zaman müşterilerimiz arasında karışıklık yaşıyorduk. Ben erkek kuaförü olarak bu sektöre girdim. Ama yaklaşık 5 yıl önce bay-bayan kuaför salonumu açtığımda bu karışıklıklar arttı. Daha sonra şimdiki bayan salonumu açtım. Aynı durum devam edince Mehmet Öz abimle konuştuk ve markalarımızı birleştirme kararı aldık. Amacımız elimizde bulunan potansiyeli Alanya’nın iki önemli markasını birleştirerek daha çok ön plana çıkartmak” dedi.
“ÖZÜNÜZDEN VAZGEÇMEYİN”

30 yıldır sektörde olan ve yaklaşık 12 yıldır Damlataş’ta bulunan salonunu işleten Mehmet Öz Kuaför ‘ün sahibi Mehmet Öz, iki markanın birleşmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek “Mehmet Özen ile Antalya’da bir saç boyası firmasının düzenlediği ‘Bilimsel Yöntemlerle Saç Kesim Tekniği’ eğitimde tanıştık. Daha sonra dostluğumuzu geliştirdik. Markalarımızın isimleri birbirine yakın olduğu için sürekli bir karışıklık yaşıyorduk. Bazı zamanlarda ona gelen randevular bana yazılıyordu, bana gelen randevular da ona yazılıyordu. Biz de hem bu karışıklığın önüne geçebilmek hem de iki önemli markayı birleştirerek daha başarılı işler gerçekleştirebilmek için böyle bir yola girdik” dedi.
Mehmet Öz ve Mehmet Özen, Askerlik Şubesi karşısında bulunan Mehmet Özen Kuaför ‘ün adresinde Alanyalılara hizmet verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81