Ömer Kozan dostları ile buluştu

Kıtır Pastanesi sahibi Ömer Kozan, dostlarıyla buluştu.

Ömer Kozan dostları ile buluştu

Kıtır Pastanesi sahibi Ömer Kozan, dostlarıyla buluştu.

18 Ocak 2018 Perşembe 22:44
Ömer Kozan dostları ile buluştu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ile birlikte 20 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle yatağa bağlı olarak yaşayan okul arkadaşları Öğretmen Süreyya Ayvalıoğlu’nu ziyaret eden Kozan, Kıtır’da da Hakkı Softaoğlu, eski Jandarma Komutanı Eşref Torun, eski Kaymakam Cengiz Gökçe ile buluşup sohbet ettiler. Dr. Tahsin Biner, Hakkı Softaoğlu ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i de ziyaret eden Kozan, Alanya Endüstri Meslek Lisesi’nde de yakınlar ile buluştu. Yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, eski Kaymakam Cengiz Gökçe, Okul Müdürü Dr. Ali Rıza Gönüllü, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Uyar, Rahman Atlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Kozan ve Veli Boz katıldı. 
İskele Polis Karakolu’nda Önleyici Hizmetler Büro Amiri Yusuf Yıldız’ın verdiği yemek davetine katılan Kozan burada Asayiş Büro Amiri İsa Arı, Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Müdür Yardımcısı Akif Kaymaz, Behçet Kocapınar ile bir araya geldi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81