Mutfak Mirası Projesi'ne özel ödül

Mutfak Mirası Projesi'ne özel ödül

30 Kasım 2017 Perşembe 21:04
Mutfak Mirası  Projesi'ne özel ödül
Alanya Belediyesi’nin 2 yıldır başarıyla yürüttüğü Mutfak Mirası Alanya (Culinary Heritage Alanya’) projesi, SKAL İnternational Klübü tarafından ‘Skalite Özel Bölge Ödülü’ne layık görüldü. Belediye Başkanı Yücel, ödülü Skal Alanya Klübü Başkanı Mehmet Nedanlı’dan aldı.
 
Turizm sektörünün otel, acente, havayolu, kongre merkezi, vb. tüm dallarının profesyonellerini çatısı altında toplayan Skal International Klübü, Alanya Belediyesi’nin Alanya’nın yöresel lezzetlerini ve mutfak kültürünü tanıttığı Mutfak Mirası Alanya projesine  Skalite Özel Bölge Ödülü’nü layık gördü.
Bu sene 20.'si düzenlenen 2017 Skalite Ödülleri 'Her Şey'e Rağmen' konseptiyle 27 Kasım Pazartesi günü Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel'de yapılan törenle sahiplerini buldu. Turizm Profesyonelleri Klübü (SKAL) Alanya Başkanı Mehmet Nedanlı 'Skalite Özel Bölge Ödülü'nü makamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teslim etti.
 “ALANYA’NIN ADINI O MECRADA YANSITTIK”
SKAL Klübü Başkanı Nedanlı, "Alanya'da Türkiye Federasyonları toplantımız olmuştu. Bu toplantıda Mutfak Mirası projesi bize tanıtıldı. Biz de çok etkilendik. Alanya’nın tanıtılması için çok faydalı olduğunu düşündük. 'Mutfak Mirası Projesi' belediyenin zaten 2 yıldır takibimizde idi. O gün yapılan sunum herkesin çok çok hoşuna gitti. Dolayısıyla bölge özel ödülleri konusunda bizden fikir istediklerinde biz, 'Alanya Belediyesi'ne Muftak Mirası ile ilgili bir özel ödül vermek istiyoruz" dedik. Severek kabul ettiler. Biz de Alanya Belediyesi'ni aday gösterdik ve kabul ettiler. Bu çalışmalar sürdüğü sürece ben daha nice ödüller nasip olacağını düşünüyorum. Alanya'nın adını o mecrada yansıttık. " dedi.
YÜCEL: “ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Alanya Belediyesi Alanya Mutfak Mirası çalışmalarımızla gerek ulusal gerekse uluslararası işlere imza atıyoruz. 2 yıldır da uluslararası projelerde çalışıyoruz. Bu yıl da SKAL İntarnational bu yılki özel ödülünü de Alanya Belediyesi'ne layık görmüş. Ben buna vesile olan Nedanlı'ya, müdürlüğümüze ve Alanya Belediyesi çalışanlarına katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. " diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81