Mustafa Tuna seçim ofisini açtı

Mustafa Tuna seçim ofisini açtı

06 Eylül 2017 Çarşamba 20:45
Mustafa Tuna  seçim ofisini açtı
ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, 1 Ekim Pazar günü yapılacak seçimler için Gazipaşa Dolmuş Durağı yanına Seçim İletişim Merkezi açtı.
 
1 Ekim 2017 Pazar günü Alanya Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak ALTSO meslek komite ve meclis üyesi seçimlerinde bir önceki dönemde olduğu gibi başkan adayı olan Meclis Üyesi Mustafa Tuna, seçim ofisini açtı. Geçtiğimiz günlerde seçim çalışmalarına bir toplatı ile başlayan Tuna, Seçim İletişim Merkezi’ni Gazipaşa Dolmuş Durağı yanına açtı. 
Geçen ay toplantı yaparak stratejilerini açıklayan Tuna, şöyle konuşmuştu: “Üyelerle sürekli temas halinde olup, telkinlerde bulunacağız. Taleplerini dinleyip, takipte kalacağız. Buna 4T stratejisi diyoruz. Programlı, ekip halinde, özverili, uzman rehberler koordinesinde ve fedakârca Alanyamız için çalışmalıyız. Odamızın bağımsızlığını yeniden sağlamak, üyelerimizden aldığımız gücü daha etkin kullanmak için sizlerle bir aradayız. Ekonomik ve sosyal sorunların çözümü noktasında omuz omuza olmalıyızç. Beraber olma zamanı. Çıkılan hizmet yolunca birlik olalım. Önce cenabı Hakka sonra sizlere güveniyorum. Siz de önce Hakka sonra bana güvenin. Hedeflerimizi beraber gerçekleştirmedeki en büyük güç ve güvence siz üyelerimizsiniz” 
Son Güncelleme: 06.09.2017 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81