Muhtarlardan kavşak teşekkürü

Muhtarlardan kavşak teşekkürü

16 Ekim 2017 Pazartesi 20:58
Muhtarlardan kavşak teşekkürü
Oba ve Çıplaklı Mahalle Muhtarları Yeni Çevre Yolu üzerinde mahallelerine bağlantıyı sağlayacak kavşağın yapılacak olmasından son derece memnun.
Alanya Kargıcak arasında yapımı devam eden Yeni Çevre Yolu’nun Oba ve Çıplaklı Mahallesi’ne bağlantıyı sağlayan yol üzerinden geçmesi nedeniyle mahallelere gidiş yolu kapanıyordu. Mahalle sakinleri ile muhtarlar Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’den sorunu çözmesini istedi. Güney, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e konuyu aktardı. Türel’in girişimleri ve konuyu Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na aktarmasıyla bölgeye kavşak yapılması kararı çıktı. Oba Mahalle Muhtarı Mustafa Gürel ve Çıplaklı Mahalle Muhtarı Mümin Topal, Antalya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret ederek, kavşağın yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek mahalle sakinleri adına Güney’e teşekkür etti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de “ konuyu çözmek için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ilgili kurumlarla görüştü. Kısa sürede bölgeye kavşak yapılması kararı çıktı. Sorunu çözen Kara Yolları Bölge Müdürümüz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyoruz “ dedi.  
 
Son Güncelleme: 16.10.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81