Muhtarlar geziden memnun kaldılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney tarafından organize edilen 3 günlük, Bursa, Yalova ve İstanbul gezisi sona erdi.

Muhtarlar geziden memnun kaldılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney tarafından organize edilen 3 günlük, Bursa, Yalova ve İstanbul gezisi sona erdi.

18 Ekim 2016 Salı 21:59
Muhtarlar geziden  memnun kaldılar
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney tarafından organize edilen 3 günlük, Bursa, Yalova ve İstanbul gezisi sona erdi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’in başkanlığında yapılan geziye Alanya’nın 102 mahallesinden 70 muhtar katıldı. 13 Ekim Perşembe akşamı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen iki otobüsle Alanya’dan hareketle başlayan gezi, Bursa, Yalova ve İstanbul’u kapsayan 3 günlük turun ardından 17 Ekim ‘de Alanya’da son buldu. Cuma gerçekleştirilen, Bursa gezisinin akşamında muhtarlar,  Çıplaklı eski Belediye Başkanı Hasan Uysal’a ait Rizom Tatil Köyü’ne geçti. Burada Hasan Uysal tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan muhtarlar Yalova’nın Alanyalı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ile de bir araya geldi. Uysal’ın ve Süvari’nin yakın ilgisi muhtarları bir hayli memnun etti.

BOĞAZ TURUNA ÇIKTILAR
Cumartesi sabahı bu yıl açılan Osmangazi Köprüsü’nden geçerek İstanbul’a geçen Alanyalı Muhtarlar, burada 4 saat süren tekneyle boğaz turuna çıktı. Rehber eşliğinde yapılan tekne gezisinde muhtarlara İstanbul’un tarihi ve önemli mekanları hakkında bilgi verildi. Daha sonra Sultanahmet Meydanı’na geçen muhtarlara Ayasofya Müzesi, Sultan Ahmet Camii ve Topkapı Sarayı ile dikili taşlar hakkında ayrıntılı bilgeler verildi. Tarihi ve tursitik yerlerin ziyaretinden sonra Başakşehir’e geçen muhtarları Başakşehir’in Alanyalı Belediye Başkanı Mevlüt Uysal karşıladı. Muhtarlar onuruna verilen akşam yemeğine Alanya’da görev yapan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’in babası Mustafa Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ katıldı.

‘YANIMDAKİ YERLERİ FARKLIDIR’
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, yaptıkları konuşmada, düzenlenen organizasyona katılan muhtarlara ve kendilerini yalnız bırakmayan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve Mustafa Çelik’e teşekkür etti. Mevlüt Uysal ise, Alanyalı Muhtarları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ise, 6 yıl görev yaptığı Alanya’yı ve Alanyalıları çok sevdiğini belirterek, “Onların benim yanımdaki yeri farklıdır” dedi. Mustafa Çelik ise, hemşehrileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.
Başakşehir’de geceyi geçiren Alanyalı Muhtarlar, Pazar günü ise, Çatalca’da bulunan Alaiye Şehitliğini ziyaret etti; çelenk koyarak dua etti. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Çatalca Şehitliği hakkında muhtarlara bilgi verdi. Buradan yola çıkan muhtarlar yeni hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçerek Kadıköy’e ulaştı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Muhtarlar gezinin son gününde Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan maçı izledikten sonra yola çıktı ve Pazartesi sabahı Alanya’ya döndü.  Gezinin son derece faydalı geçtiğini belirten muhtarlar, “Hem ülkemizin güzelliklerini hem de yapılan hizmetleri yakından görme imkanı bulduk. Öte yandan muhtarlar olarak kaynaşmamıza vesile oldu ve stres attık. Bu imkanı bize sağlayan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e çok teşekkür ediyoruz “ dedi.  
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Yılın 365 günü 24 saat görev başında olan muhtarlarımızın hem ülkemizi yakından tanıması, gelişmiş şehirlerde yapılan hizmetleri yakından görmesi hem de bir nebze olsun stres atması için düzenlediğimiz bu gezi oldukça güzel başladı ve çok güzel tamamlandı. Katılımda bulunan muhtarlara ve bizi gittiğimiz yerde yalnız bırakmayan Bursa Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, Hasan Uysal, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari,  Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve Mustafa Çelik’e teşekkür ediyorum “ dedi.
Son Güncelleme: 18.10.2016 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81