Motosikletçilerden kazazedeye ziyaret

Alanya’da motosiklet grubu üyeleri ve polis, kazada yaralanan anne ve 3 yaşındaki oğluna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Grup üyeleri kazanın yaşandığı yerden anne ve oğlunun bulunduğu eve kadar, polis eşliğinde motosikletleriyle kortej yaparak gitti.

Motosikletçilerden kazazedeye ziyaret

Alanya’da motosiklet grubu üyeleri ve polis, kazada yaralanan anne ve 3 yaşındaki oğluna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Grup üyeleri kazanın yaşandığı yerden anne ve oğlunun bulunduğu eve kadar, polis eşliğinde motosikletleriyle kortej yaparak gitti.

18 Şubat 2018 Pazar 18:07
Motosikletçilerden  kazazedeye ziyaret

Geçtiğimiz cumartesi günü saat 14.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzeri meydana gelen kazada, 07 NUC 06 plakalı motosikletle tek teker üzerinde şov yapan Burak Ö.(21), yaya olarak yolun karşısına geçen vatandaşları görünce panik yaptı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak, metrelerce sürüklenerek yolun karşısına geçmek isteyen Nalan Çağlayan ve 3 yaşındaki oğlu Mustafa Çağlayan'a çarparak yaraladı. Kazada yaralanan Mustafa Çağlayan sol bacağındaki kırık nedeniyle ameliyat olarak 3 platin takıldı. Anne ve oğlunun tedavileri evde sürerken bugün ise Alanya Motospor Kulübü üyeleri motosiklet kazalarının bilinçsiz sürücülerden kaynaklandığına dikkat çekmek ve anne ile oğluna geçmiş olsun ziyareti yapmak için bir araya geldi. Kazanın yaşandığı bölgede toplanan Alanya Motospor Kulübü üyeleri, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Şahin ekiplerinin de eşliğinde anne ve oğlunun bulunduğu 5 kilometrelik uzaklıktaki evine kortej yaparak gitti. Eve gelen polis ve grup üyeleri anne ve oğluna geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, çiçek ile hediye verdi.
 "MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ DİKKATLİ OLURSA BU SIKINTILAR DA YAŞANMAZ"
  Motosiklet kazasında yaralanan anne ve oğluna geçmiş olsun dileklerinde bulunan Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun, çok üzüldüklerini söyledi. Uzun, "Kazayı yapan arkadaş kulübümüze üye değil. Üyelerimizin hepsi donanımlı, kask takıyor ve trafikte kurallara uygun bir şekilde motosiklet kullanıyor. Bu buradan ifade etmek istiyorum. Kazalar geneli bilinçsiz motosiklet kullanımından oluyor. Vatandaşımızın motosiklet kazasına karışmasını istemiyoruz. Motosiklet sürücüleri daha dikkatli olursa ve kullanırsa bu sıkıntılarda yaşanmaz. İnşallah bunda sonra bu tür kazalar yaşamayız" dedi.

 "MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİN KENDİNE VE VATANDAŞLARA SAYGI GÖSTERMESİ LAZIM"
Motosiklet sürücülerine önerilerde bulunan Uzun, "Motosiklet sürücüleri mutlaka kaskını ve ekipmanlarını takmak zorunda ve ileri teknik sürüş eğitimi almalıdır. Bu eğitimler alınırsa bilinçsiz motosiklet kullanımı da azalır. Bilinçsizce motosiklet kullanıyor ve ön dikme şovları yapıyorlar ve yayaların bulunduğu kaldırımdan gidiyorlar. Biz bunlara karşıyız. Biz yaklaşık 5 senedir bu hataların düzelmesi için çalışmalar yapıyoruz ama maalesef ufak olan motosikletler ile kazaları hep gündem de ve büyük bilinçli motosikletçileri de aynı gibi yansıtılıyor. Bu yüzden motosiklet sürücülerin kendine ve vatandaşlara saygı göstermesi lazım" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81