Mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtılacak

Mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtılacak

22 Haziran 2017 Perşembe 22:21
Mezarlıklarda ücretsiz  çiçek dağıtılacak
Alanya Belediyesi mezarlıklarda mevsimlik ve yıllık çiçek dağıtma geleneğini bu yılda sürdürecek. Arife günü 21 mezarlıkta, 11 türde toplam 30.500 adet çiçek fidesi dağıtılacak.
Alanya Belediyesi mezarlıklarda çiçek dağıtma geleneğini bu bayramda da sürdürecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Arife günü sabah saat 08.00’dan itibaren 21 mezarlıkta 11 türde toplam 30 bin 500 adet çiçek, vatandaşlara mezarlıklara dikmesi için ücretsiz olarak dağıtılacak.
DOĞUDAN BATIYA 21 MEZARLIKTA ÇİÇEK DAĞITILACAK
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Arife Günü merkez, doğu ve batı mahallelerinde 21 mezarlıkta vatandaşlara toplam 30.500 ücretsiz çiçek dağıtımı yapacak.
Batı bölgesinde Okurcalar Karaburun Mezarlığı, İncekum Karabuynuzlar Mezarlığı, Avsallar Merkez Mezarlığı, Konaklı Mandıra Mezarlığı, Türkler Belediye Mezarlığı, Payallar Merkez Mezarlığı, Güzelbağ Merkez Mezarlığı, Emişbeleni Merkez Mezarlığı’nda çiçek dağıtılacak. Doğuda ise Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı, Oba Aşşağıoba Mezarlığı, Oba Sekilioğlu Mezarlığı, Tosmur Ak Mezarlık, Kestel Hanönü Mezarlığı, Mahmutlar Belediye Mezarlığı, Kargıcak Sahil Mezarlığı, Demirtaş Merkez Mezarlığı, Hatipoğlu Belediye Mezarlığı, Cikcilli Belediye Mezarlığı, Bektaş Mezarlığı, Kale Yamacı ve Hisar içi Mezarlığı’nda vatandaşlara çiçek dağıtılacak.
 
Son Güncelleme: 22.06.2017 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81