Mahmutseydi’de su kavgası!

Alanya'nın kırsalından bulunan Mahmutseydi Mahallesi'ndeki bir mezarlığa su götürmek isteyen vatandaşlara köy muhtarı ve azası karşı çıktı.

Mahmutseydi’de su kavgası!

Alanya'nın kırsalından bulunan Mahmutseydi Mahallesi'ndeki bir mezarlığa su götürmek isteyen vatandaşlara köy muhtarı ve azası karşı çıktı.

04 Ekim 2018 Perşembe 21:20
Mahmutseydi’de su kavgası!

Çıkan tartışmalara yetkililer tarafından önlendi. Olay önceki gün saat 15.00 sıralarında Mahmutseydi Mahallesi’nde meydana geldi.  Mahalle sakinleri mahallenin mezarlığına çeşme yaptırmak için ASAT ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Mezarlığa yapılması planlanan çeşmenin boru hattı ise büyük tartışmalara neden oldu.  ASAT ekiplerinin daha önce mahalleye hat çekmek için 2 defa geldiklerini belirten vatandaşlar, Muhtar Mehmet Kanmaz ve Aza Salih Ersoy'un ASAT ekiplerine izin vermediklerini söyledi. Ekipler bir kez daha mahalleye gelince ise tartışmalar çıktı. Aza Salih Ersoy hattın başka bir yerden çekilmesi gerektiğini savunurken vatandaşlar ise jandarmaya haber verdi.  
ASAT EKİPLERİ HAT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tartışmalara son verirken hattın nereden çekilmesi gerektiği ile ilgili Alanya ASAT Müdürü Fatih Uysal'a danışıldı. Olay yerine gelen Fatih Uysal jandarma ekiplerine projeyi göstererek vatandaşların isteğinin yerine getirilmesi gerektiğini söyledi.  Ancak Mahalle sakinleri ve Aza Salih Ersoy arasındaki tartışmalar devam etti. Mahalle sakinlerinden bir kişi muhtar Kanmaz ve Aza Ersoy'un yeni ev yapacağı zaman kendisinden bir miktar para istediklerini ancak bu parayı onlara vermediği için işlerine köstek olmaya çalıştıklarını aynı zamanda Ersoy'un kendisini tartakladığını iddia etti. Aza Ersoy ise suçlama karşısında sinirlenerek köyü korumak için orada olduğunu söyledi. ASAT Müdürü Fatih Uysal ve jandarma ekiplerinin araya girmesi ile ikili sakinleşti ve tartışmalara son verdi. Uysal'ın son noktayı koyması ile sorun çözüldü ve ASAT ekipleri hat çalışmalarına başladı.-Erdal ANAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81