Litvan’lardan Konsolos Şahin’e ziyaret

Litvanya’nın 29’uncu bağımsızlık yıldönümü münasebetiyle Litvan’lar Litvanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Litvan’lardan Konsolos Şahin’e ziyaret

Litvanya’nın 29’uncu bağımsızlık yıldönümü münasebetiyle Litvan’lar Litvanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

12 Mart 2019 Salı 22:19
Litvan’lardan Konsolos Şahin’e ziyaret

Ziyaret kapsamında konuşan Şahin yeni bir Litvanya gezisi yapacaklarının müjdesini verdi.Litvanya bağımsızlığının 29'uncu yılını kutladı. Bağımsızlığın kutlama gününün ardından Alanya'da yaşayan yerleşik Litvan’lar Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı ve Litvanya Fahri Konsolosu olan Mehmet Şahin'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Şahin ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamada “Bugün Litvanyalılar bizleri ziyaret ettiler. Dün onların 29’uncu bağımsızlık yıllarını kutlamak için görüşmüştük. Bugün de onlar bizlere bir nezaket ziyaretinde bulundular. Fahri konsolosluk görevi önemli bir görev. Biz de bu kapsamda sorumluluklarımızı her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Litvanya ve Alanya arasında var olan köprünün sağlamlaştırılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nisan ayında yeniden bir iş gezisi yapmayı düşünüyoruz. Daha evvel düzenlemiş olduğumuz iş gezisi hem Alanya hem de Litvanya açısından son derece verimli geçmişti. Kendi üyelerimizin de iş gezisinin yenilenmesine yönelik talepler geldi. Önümüzdeki süreçte düzenlenecek yeni bir Litvanya gezisi için de çalışmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 
LİTVAN’LARDAN ŞAHİN’E UĞUR GETİRECEK HEDİYE 

Ziyaret kapsamında Mehmet Şahin’e Litvanya’da ticaret odası üyesi bir Litvan tarafından nazarı önleyen ve mutluluğu simgeleyen bir hediye takdim edildi. Hediye takdiminin ardından Mehmet Şahin Litvan misafirleriyle birlikte bağımsızlığın 29’uncu yıldönümü adına üzerinde Litvanya ve Türkiye bayraklarının yan yana bulunduğu bir pasta kesti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81