KONSOLOS ŞAHİN’E ZİYARETLER BAŞLADI

Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu olarak görevlendirilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’e, konsolosluk ofisinde ziyaretler başladı.

KONSOLOS ŞAHİN’E ZİYARETLER BAŞLADI

Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu olarak görevlendirilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’e, konsolosluk ofisinde ziyaretler başladı.

13 Aralık 2018 Perşembe 13:13
KONSOLOS ŞAHİN’E ZİYARETLER BAŞLADI


 

08 Aralık 2018 Cumartesi günü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, Antalya ve Alanya protokolünün katılımıyla Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosluk Ofisi’nin açılışını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, konsolosluk ofisinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

ALANYA’NIN İKİNCİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRİ


Alanya’nın Mevlüt Güven’den sonra ikinci Yeminli Mali Müşaviri olan Serdar Kargı da, Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’i konsolosluk ofisinde ziyaret ederek, tebrik etti. 
Şahin’in oldukça başarılı bir yönetici olduğuna vurgu yapan Kargı, “Daha önce üstlendiği görevleri başarıyla yapan Başkanımız Şahin’in, Litvanya Fahri Konsolosluğunu da en iyi şekilde yaparak Alanya’mıza destek olacağından hiç şüphemiz yok. Kendisi Alanya’da iş adamlarımızın sesi olurken, yurtdışında ise Alanya’mızın gönüllü tanıtım elçisi oluyor. Şimdi de fahri konsolos olarak Alanya’mızı yurt dışında ve yurt içinde daha iyi tanıtacak ” dedi.
Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosluk ofisinde ziyaretçilerini ağırlayan Şahin ise “Cumartesi günü açtığımız ofisimize ziyarete gelen dostlarıma çok teşekkür ederim. Bugüne kadar üstlendiğim tüm görevlerde olduğu gibi bu görevde de Alanya’mız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

FAHRİ KONSOLOSLUK ALANYA İLE SINIRLI DEĞİL


08 Aralık 2018 Cumartesi günü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, Antalya ve Alanya protokolü ile Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosluk Ofisi’nin açılışını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’nın yanı sıra Manavgat, Akseki, Gazipaşa, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinin de Litvanya Fahri Konsolosu olarak görevlendirilmişti.

Son Güncelleme: 13.12.2018 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81