Kızının konuşabilmesi için yardım bekliyor!

Doğuştan engelli kızının konuşabilmesi için 13 bin Euro değerinde bir cihaz taktırması gerektiğini söyleyen Baba Metin Gedik, geriye kalan 1000 Euro için aylardır yardım bekliyor.

Kızının konuşabilmesi için yardım bekliyor!

Doğuştan engelli kızının konuşabilmesi için 13 bin Euro değerinde bir cihaz taktırması gerektiğini söyleyen Baba Metin Gedik, geriye kalan 1000 Euro için aylardır yardım bekliyor.

02 Nisan 2018 Pazartesi 20:07
Kızının konuşabilmesi  için yardım bekliyor!

Metin ve Fadime Gedik çiftinin doğuştan zihinsel engelli kızları Sibel Gedik (22), konuşamıyor. Metin Gedik kızının konuşabilmesi için 13 bin Euro değerinde cihaz takılması gerektiğini, sadece 1000 Euro eksikleri kaldığını anlatırken, tek isteklerinin kızlarının 'Anne, baba' demesini duymak olduğunu söyledi.

Ekonomik durumlarının kötü olduğunu söyleyen Metin Gedik, şöyle dedi: “Kızım Sibel; doğuştan engelli, yürüyor, duyuyor, bacakları tutuyor ama konuşmuyor. Benim için önemli olan kızımın konuşması. Konuşmasını istiyorum, 'Ana, baba' desin yeter. Nasıl bir kalbe pil takınca çalışıyorsa, kızımın da cihazla birlikte konuşmaya başlayacağı söylendi. Kolumdan tutacak bir hayırsever vatandaş bekliyorum. İhtiyacımız olan 13 bin Euro'nun 10 bin Euro'sunu devlet karşılıyor. 2 bin Euro bir hayırsever vatandaş destek sağlayacak. Sadece 1000 Euro daha yardımla kızım ameliyat olacak. Kızımın sadece 'Anne- baba' demesini duymak istiyoruz.”
Metin Gedik, kızının beynine Hollanda'dan getirilecek bir cihazın takılacağını belirterek, "Benim kızımın beynine Hollanda'dan getirilecek cihaz takılacak, cihaz takılırsa kızımın konuşabileceği belirtildi. Parayı bulabilirsek, istediği hastanede ameliyat olacak" diye konuştu. Baba Gedik, yardım etmek isteyenlerin kendine 0535 073 9509 numaralı telefon ile ulaşabileceğini belirterek, “Hayırseverlerden destek bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81