KİP şıklığı Alanya'da

Alanya erkek giyim sektörünün başarılı isimlerinden Hasan Düşünceli, erkek giyimin önemli markalarından KİP'i Alanya'ya getirdi.

KİP şıklığı Alanya'da

Alanya erkek giyim sektörünün başarılı isimlerinden Hasan Düşünceli, erkek giyimin önemli markalarından KİP'i Alanya'ya getirdi.

13 Şubat 2019 Çarşamba 20:59
KİP şıklığı Alanya'da

Yıllrca ünlü markalarda mağaza müdürü olarak Alanyalı beylerin şıklığına dokunuşlar yapan, sektörün Alanya'da ki en sevilen ismlerinden Hasan Düşünceli kendi iş yerini hizmete soktu. Yayla yolu üzeri Azak Suit Otel karşısında hizmete giren ve Türkiye'nin en önemli Erkek Giyim markalarından olan KİP Mağazası, Hasan Düşünceli yönetiminde tecrübeli bir kadro ile hizmet vermeye başladı. Konukları ile bire bir ilgilenen Hasan Düşünceli, Alanya erkeğinin şık giyinme hakkını bir kademe daha yukarı çekmenin gururu ve tecrübeli kadrosuyla, tüm Alanyalıları mağazalarını gezmeye ve bir sıcak çay eşliğinde sohbete beklediğini belirtti. Hasan Düşünceli; 1978 yılında kurulan ve Türkiye'nin en önemli markalarından olan KİP 12 ülkede ki mağazalarının yanısıra Türkiye'de ki 59'uncu mağaza ile Alanya halkımızın hizmetindeyiz. Erkek giyiminde öncü marka olan ve dünya da en tanınan Türk giyim markalarından olan KİP ile Alanya erkeğinin şık ve kaliteli giyim hakkına katkı yapacağız. Yeni sezon ürünlerimiz de raflarda yerini almaya başladı. Tüm dost ve hemşehrilerimizi bir kahvemizi içmeye bekliyorum' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81