Kazazede taraftara Beşiktaş’tan ziyaret

Alanya’da motosikletle tek teker üzerinde şov yapan gencin çarpması sonucu yaralı kurtulan anne ile 3 yaşındaki oğlunu, Alanya Beşiktaşlılar Derneği ziyaret etti.

Kazazede taraftara Beşiktaş’tan ziyaret

Alanya’da motosikletle tek teker üzerinde şov yapan gencin çarpması sonucu yaralı kurtulan anne ile 3 yaşındaki oğlunu, Alanya Beşiktaşlılar Derneği ziyaret etti.

13 Şubat 2018 Salı 19:37
Kazazede taraftara  Beşiktaş’tan ziyaret

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Burak Ö., 5 bin lira kefalet ve adli kontrol şartıyla serbest kalırken, Beşiktaşlılar Derneği, bacağındaki kırık nedeniyle ameliyat olan ve bugün hastaneden taburcu olan çocuğa iyileşme süresince bütün masraflarını karşılama sözü verdi. Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse ise telefon üzerinden görüntülü arama yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kaza, geçen cumartesi günü saat 14.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzeri meydana geldi. İdaresindeki 07 NUC 06 plakalı motosikletle tek teker üzerinde şov yapan Burak Ö.(21), yaya olarak yolun karşısına geçen vatandaşları görünce panik yaptı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet yan yatarak, metrelerce sürüklenerek yolun karşısına geçmek isteyen Nalan Çağlayan ve 3 yaşındaki oğlu Mustafa Çağlayan’ı adeta tırpan gibi biçti. Çarpmanın şiddetiyle anne ve oğlu yola savrularak yaralandı. Motosiklet sürücüsü olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, anne ve oğlu ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi’ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Burak Ö., 5 bin lira kefalet ve adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Anne Çağlayan’ın tedavisine evde devam edilirken, oğlu Mustafa Çağlayan’ın ise sol bacağında 3 kırık olduğu tespit ederek yoğun bakım servisine alındı. Minik Çağlayan’ın ayağından ameliyat olduktan 3 süren tedavisinin ardından bugün taburcu oldu.

ÖZKÖSE, MİNİK MUSTAFA’YA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU
Hastaneye ziyarete gelen Alanya Beşiktaşlılar Derneği Sadık Dizdaroğlu, taburcu olan Çağlayan’ı özel otomobille alarak evine götürdü. Evde de ziyarette bulunarak anne ve çocuğuna geçmiş olsun dileklerinde ileten Dizdaroğlu, Çağlayan’ın iyileşme sürecince bütün masraflarının dernek tarafından kaşınacağının sözünü verdi. Ziyaret esnasından Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse, telefon üzerinden görüntülü arama yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özköse telefondaki konuşmasında:” Mustafa’m nasılsın canım benim. Kocaman öpüyorum. Kendine iyi baksın geçmiş olsun. Allah şifalar versin” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81