‘Kazanan Cikcilli olacak’

2019 yılında yapılması beklenen muhtarlık seçimleri öncesinde muhtar adayları boy göstermeye başladı.

‘Kazanan Cikcilli olacak’

2019 yılında yapılması beklenen muhtarlık seçimleri öncesinde muhtar adayları boy göstermeye başladı.

01 Mart 2018 Perşembe 22:46
‘Kazanan Cikcilli olacak’

 Muhtarlık yarışının tarihini henüz kesinleşmese de muhtar adayları sahalara inerek mahalle çalışmalarını sürdürüyor. Daha önceden muhtar adaylığını açıklayan isimlerin ardından Cikcilli Mahallesi için Selim Şanlı muhtar adayı olduğunu açıkladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Şanlı doğup büyüdüğü Cikcilli'ye hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu açıklarken, 2000'den bu yana da Cikcilli Mahallesi'ne Erkek berberi olarak mahalle halkına hizmet veriyor.

‘BEN DEĞİL MAHALLEM KAZANACAK’
18 bin 417 nüfusu bulunan Cikcilli Mahallesi'ne 'Kazanan Cikcilli Olsun' sloganıyla aday çıkan Şanlı, "Doğup büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek istiyorum. Mahalle sakinlerinin sorunlarını bildiğim ve mahallemi tanıdığım için bu görevi üstlenecek potansiyelde olduğumu düşünüyorum. Çözüm odaklı çalışarak mahallemin mevcut konumunu daha iyi duruma getireceğime inanıyorum. Muhtar adaylık çalışmalarımıza başladık. Sokağımızın nabzını tutuyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. Mahallemde çalışmalarımı sürdüreceğim. Kazananın Cikcilli olmasını istiyorum. Ben değil, mahallem kazanacak" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81