Kaymakamlık'ta üçlü zirve

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ,dün bir araya gelerek üçlü zirve yaptı. Toplantıda, Alanya'nın menfaatleri için ortak çalışılması gerektiğine değinildi.

Kaymakamlık'ta üçlü zirve

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ,dün bir araya gelerek üçlü zirve yaptı. Toplantıda, Alanya'nın menfaatleri için ortak çalışılması gerektiğine değinildi.

15 Ocak 2015 Perşembe 03:58
Kaymakamlık'ta üçlü zirve
Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen zirvede Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, “Büyükşehir Yasası’nın ardından Alanya’da yeniden bir yapılanma dönemi başladı. Bu süreçte hangi kurum nerede neyi yapacak. Görev ve sorumluluk alanları nelerdir. Bunları görüşmek ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarda Alanya menfaatleri düşünülerek ortak akıl ile hareket etmek ve aklı selim bir şekilde karar vermek lazım. Biz de bu birlikteliği sağlamak için böyle bir toplantı düzenledik" dedi. 
"İŞBİRLİĞİ ZARURİ"
Tanrıseven, Kaymakamlık, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi'nin işbirliğinin zaruri olarak arttığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven “Ortak paydamız Alanya ve Alanyalı'ların menfaatleri. Bizde bu ortak paydada buluşup Alanyalı'lara nasıl daha iyi hizmet verebilir, altyapı ve turizm  faaliyetlerinde kaliteyi arttırma adına daha fazla neler yapabiliriz diye konuşmak istedik” ifadelerini kullandı.
"İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ"
Hizmet standartlarının artması ve Alanya’nın turizm, tarım gibi konularda gerçek potansiyelini ortaya koyabilmesi için işbirliğinin önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Tanrıseven “Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanımızın açıklamalarından da anlıyoruz ki biz, mülki idare ve yerel yönetim birimleri olarak birlik ve beraberlik mesajı verirsek faaliyetlerimize gereken desteği daha kolay bulacağız. Amacımız, Alanya kamuoyuna bu mesajı vermek ve Alanya’nın menfaatleri için çalıştığımızı göstermek” dedi.
"KAYMAKAMIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaymakam Tanrıseven’in göreve başladığından bu yana Alanya Belediyesi  ile işbirliği içinde olduğunu belirterek, “Sayın Kaymakamımız, Mülki Amirin birleştirici misyonunu uygulayarak bölge insanının mutluluğu için işbirliği içinde çalışıyor. İşlerin ivedilikle  
yapılmasının tek yolu da işbirliğidir. Herşey bölgemiz için her şey bölgemizdeki insanların mutluluğu için. Herşeyden önce gülen insan sayısının arttırmak için olduğunun inancı içindeyiz” diye konuştu.
"HERKESLE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de konuşmasına Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek başladı. Güney, “Büyükşehir Yasası uygulamaları başladıktan sonra vatandaş bir alışma dönemi yaşadı. Bu halen sürüyor. Bu konuda her kurum üzerine düşeni yaparak gerekli bilgilendirmeleri yapmalı. Bizim de hedefimiz Alanya’yı Büyükşehir'in hizmetlerinden en iyi şekilde yararlandırmak. Bu konuda da özveriyle çalışıyoruz. Biz Alanya için herkesle işbirliğine hazırız. Amacımız sadece hizmet getirmek bunu da en iyi şekilde yapacağız" şeklinde konuştu.
 
Son Güncelleme: 15.01.2015 03:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81