Katlı kavşak çalışmaları yakında başlayacak!

Tarihinde ilk kez katlı kavşaklarla tanışacak olan Alanya’da çalışmaların başlaması için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Katlı kavşak çalışmaları yakında başlayacak!

Tarihinde ilk kez katlı kavşaklarla tanışacak olan Alanya’da çalışmaların başlaması için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

24 Ocak 2017 Salı 22:22
Katlı kavşak çalışmaları  yakında başlayacak!
56 milyon liraya mal olacak Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşak projesinin başlayabilmesi için daha önce gerçekleştirilen alternatif yol belirleme çalışmasının ardından Telekom Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasının ardından araç trafiğinin verileceği güzergahta Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ekipleri tarafından sinyalizasyon kurma çalışmalarına başlandı.
Kavşağın kapatılmasının ardından Manavgat’tan Alanya istikametine gelen araçlar Zimbitlik Mevkii’nden Kızlarpınarı Mahallesi Pelitlik Caddesi üzerinden 25 metreli yola bağlanacak. Güzergahta bulunan caddelerde trafiğin sıkışmaması ve kontrolün sağlanması amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ekipleri tarafından sinyalizasyon çalışmaları yapılıyor. Birkaç gün içinde çalışmaların tamamlanması bekleniyor. Sinyalizasyonların çalıştırılmasıyla birlikte araç trafiği yönlendirilecek ve trafiğe kapatılan Telekom Kavşağı’na ilk kazma vurulacak.  
Son Güncelleme: 24.01.2017 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81