‘Karmakarışık’ prömiyer yaptı

Alanya Belediye Tiyatrosu, yeni oyunu ‘Karmakarışık’ isimli komedyanın prömiyerini kapalı gişe ile gerçekleştirdi.

‘Karmakarışık’ prömiyer yaptı

Alanya Belediye Tiyatrosu, yeni oyunu ‘Karmakarışık’ isimli komedyanın prömiyerini kapalı gişe ile gerçekleştirdi.

01 Nisan 2018 Pazar 17:03
‘Karmakarışık’  prömiyer yaptı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in büyük özverisiyle her geçen yıl başarı çıtasını daha da yukarıya çekmeyi başaran Alanya Belediye Tiyatrosu, Karmakarışık isimli yeni oyununun prömiyerini gerçekleştirdi. Ünlü İngiliz Vodvil Yazarı Ray Cooney'in kaleminden çıkan, çevirmenliğini Haldun Dormen ile Kemal Uzun’un yaptığı, Rejisörlüğünü ise Murat Atak'ın üstlendiği Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu kapalı gişe izlenirken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile protokol üyeleri de oyunu izleyenler arasındaydı.
KARMAKARIŞIK BİR HİKAYE
İngiltere Başbakan Yardımcısı Bay Phillips’in, ana muhalefet partisinin sekreteriyle yapacağı kaçamak için bir otel odası tutmasıyla başlayan oyun, birçok davetsiz misafirin geceye dahil olmasıyla daha da karışıyor. Gecenin en davetsiz misafiri bir ceset olunca da her şey KARMAKARIŞIK bir kahkaha tufanına dönüşüyor.
YÜCEL: “EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, prömiyeri gerçekleşen Karmakarışık oyununun finalinde gerçekleştirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Tiyatro ekibimizi gönülden kutluyorum. Yine biz seyircilerin doyasıya izleyeceği çok başarılı bir oyun ortaya koydular. Seyircisi olmayan bir tiyatro gelişime açık değildir. Bizim tiyatromuz ise, ilçe belediyelerinin ötesinde Büyükşehir belediye tiyatrolarıyla yarışacak düzeye geldi. Bunun yegâne sebebi siz izleyicilerimizdir. Bu muhteşem komedyayı bizlerle buluşturan ve emeği geçen herkesi kutlar, başarılarının devamını dilerim.”

ATAK: “HER SEZON OLDUĞU GİBİ BU SEZONDA YALNIZ DEĞİLİZ”
Karmakarışık oyununun usta Rejisörü Murat Atak, prömiyerin ardından yaptığı açıklamada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve seyircilere teşekkür etti. Atak; “Tiyatroya bu denli büyük destekler veren başta Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve kuruluşundan bugüne kadar büyük emekler veren herkese teşekkür ederim. Her sezon olduğu gibi bu sezonda ve bu oyunda da bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli seyircilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
KARMAKARIŞIK HER CUMA-CUMARTESİ SEYİRCİYLE BULUŞACAK
Mustafa Erman Doğan, Nejat Koper, Emir Burak Kaya, Birke Muratal, Fırat Onur Deniz, Vedat Akbulut, Ezgi Melek Kerman, Kartal Türkoğlu, Esra Tığlı Kutertan, Aysel Özdemir ve Nilbanu Engindeniz’in sahnelediği Karmakarışık oyunu, her Cuma ve cumartesi günü saat 20.00’da seyircilerle buluşacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81