Karla mücadele devam ediyor!

Alanya ve çevresinde üç gündür etkili olan yoğun kar yağışı kırsalda adeta hayatı felç etti.

Karla mücadele devam ediyor!

Alanya ve çevresinde üç gündür etkili olan yoğun kar yağışı kırsalda adeta hayatı felç etti.

23 Aralık 2016 Cuma 21:07
Karla mücadele  devam ediyor!
Son yılların en yoğun kar yağışına sahne olan Alanya kırsalında Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan ekipleri bir yandan yollarda kar temizliği yaparken, diğer taraftan yolda mahsur kalanları kurtarma çalışması yaptı.

Kar seviyesinin 60 cm’ye ulaştığı Alanya’ya 17 km uzaklıktaki Gedevet Yaylası ve çevresindeki mahallelere giden yolu açan Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 40 km. uzaklıkta bulunan Taşatan Hacı Beleni mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kalan iki kişiyi kurtarmak için tam saat çalıştı. İş makineleriyle yolu kardan temizleyerek bölgeye giden Büyükşehir ekipleri mahsur kalan iki kişi ve araçlarını kurtardı. Daha sonra kurtarılan kişiler güvenli bir bölgeye getirildi, ısınmaları sağlanan vatandaşlara yiyecek de verildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Son yıllarda gördüğümüz en yoğun kar yağışıyla karşı karşıyayız. Ekiplerimiz ulaşımda sorun yaşanmaması için ellerinden geleni yapıyor. Bir yandan yollarda kar temizliği yaparken, diğer taraftan kar nedeniyle mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Son Güncelleme: 23.12.2016 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81