Kamburoğlu Kuyumculuk Geleneksel İndirim Günleri başladı

Alanya'da 21 yıldır faaliyette olan ve kuyumculuk sektörünün en köklü ve saygın işletmeleri arasında yer alan Kamburoğlu Kuyumculuk geleneksel indirim çadırı dualarla kapılarını açtı.

Kamburoğlu Kuyumculuk Geleneksel İndirim Günleri başladı

Alanya'da 21 yıldır faaliyette olan ve kuyumculuk sektörünün en köklü ve saygın işletmeleri arasında yer alan Kamburoğlu Kuyumculuk geleneksel indirim çadırı dualarla kapılarını açtı.

06 Şubat 2019 Çarşamba 21:05
Kamburoğlu Kuyumculuk Geleneksel İndirim Günleri başladı

Çok sayıda davetlinin katıldığı, açılış kurdelasını Kamburoğlu Kuyumculuk sahibi Mehmet Kamburoğlu, Nova Pırlanta sahibi Mustafa Çetin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er birlikte kesti.
Açılışa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanı sıra, Alanyaspor ve Kuyumcular Odası Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Davetliler için hazırlanan ikramların adresi yine değişmedi. Catering organizasyonunu sektörde kısa sürede kalitesi ve hizmet anlayışı ile Nerdek Cafe'nin yaptığı açılışta davetlilere lezzetli ikramlar sunuldu.
Açılışın ardından stantları gezen davetlilerden bazıları sevdiklerine hediye alırken, bazıları büyük indirimlerle satılan değerli taş ve altınları yatırım amaçlı aldı.

Her yıl sevgililer günü haftası kurulan indirim çadırında; altın, pırlanta, gümüş, takı, kolye, küpe ve saatler  % 50’lere varan indirimlerle satışa sunuluyor. Bu sene 7-17 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan çadırda bayan saatler 79, erkek saatler 129, altın kolyeler 299 liradan satışa sunuluyor.
Kamburoğlu Kuyumculuk sahibi Mehmet Kamburoğlu yaptığı açıklamada, 'Artık gelenekselleşen indirim çadırımızı yine dost ve müşterilerimizle buluşturduk. Altın yatırımcısına her zaman kazandıran, riskin en az olduğu yatırım aracıdır. Gerek yatırım gerek hediyelik amaçlı geniş ürün yelpazemizle her keseye ve her zevke hitap ediyoruz. On gün sürecek olan indirim kampanyamıza ilgi oldukça yoğun bu vesileyle ben herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Alanyaspor Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu'na, Belediye Başkanımız sayın Adem Murat Yücel'e, Başkan yardımcılarımız Nazmi Yüksel ve Mehmet Kula'ya, Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hüseyin Er'e ve adını sayamadığım açılışımızı onurlandıran herkese teşekkür ediyorum' dedi.
7-17 Şubat tarihleri arasında açık olan indirim çadırı 25 metrelik yoldaki Mahmutlar dolmuş durağı girişinde, inanılmaz indirimlerle sektör meraklılarını bekliyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81