İnsan haklarında iyi konumdayız

Alanya İnsan Hakları Kurulu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yaptı.

İnsan haklarında iyi konumdayız

Alanya İnsan Hakları Kurulu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yaptı.

11 Kasım 2016 Cuma 23:51
İnsan haklarında  iyi konumdayız
Alanya İnsan Hakları Kurulu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda, olağan gündem maddeleri görüşüldü. İnsan Hakları Kurulu Toplantısının açılış konuşmasında, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İnsan Haklarına azami şekilde gayret göstermelerinden dolayı teşekkür eden Tanrıseven, “Alanya’mız İnsan Hakları konusunda son derece iyi konumda. İnsan hakları heyetimizde oldukça iyi çalışıyor. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
‘AMACIMIZ VATANDAŞA HİZMET’
Tanrıseven konuşmasına şöyle devam etti: “İnsan haklarına duyarlı hizmet anlayışı ile yolumuzda ilerliyoruz. Önümüzdeki ay İnsan Hakları Günü. Bunun için bir takım etkinlikler yapacağız. Amacımız; vatandaşa hizmet olduğunu unutmayalım.”
KAMU KURUMLARINA TAM NOT
İnsan Hakları Kurulu Toplantısına katılan heyet, Tanrıseven önderliğinde vatandaş odaklı çalışacaklarını belirterek, Alanya’nın ve vatandaşın huzuru için her zaman aralıksız çalışmalarını sürdüreceklerini ve İnsan Hakları Kurulu’na yapılan müracaatlarla ilgili olarak kamu kurumları ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirttiler.
Son Güncelleme: 11.11.2016 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81