İKİ BAKANLI AÇILIŞ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, bugün Alanya'da gelerek Konsolosluk ofisi açılışı gerçekleştirecek.

İKİ BAKANLI AÇILIŞ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, bugün Alanya'da gelerek Konsolosluk ofisi açılışı gerçekleştirecek.

08 Aralık 2018 Cumartesi 00:00
İKİ BAKANLI AÇILIŞ

Litvanya Konsolosu olan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Beni bu göreve layık gören herkese, tabi ki ülkemizin gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ederim" dedi. Bakan ayrıca Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda düzenlenecek olan down sendromlu çocukların hazırladığı “Hour of Code“ eğitimi programına katılacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BUGÜN ALANYA'DA
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, konsolosluk ofisi olarak da Mola Kavşağı’ndaki Maya Döviz’in üst katında yer alan kendi çalışma ofisini kullanacak. Törene, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius’u da davet ettiklerini vurgulayan Başkan Şahin, “Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla 8 Aralık Cumartesi günü (bugün) saat 14.00'de Banana Beach Otel'de bir tören düzenleyeceğiz. Bu göreve beni layık gören başta Litvanya Cumhurbaşkanı’na, hükümetine, bu işin öncüsü olan Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius’a ve Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ederim." dedi.
ZAMANOĞLU'NDA ÖZEL ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

Litvanya Fahri Konsolosluk Berat Törenine katılacak olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, (12:00-12:25), sonrasında 14:00'de Banan Beach Otel'de düzenlenecek olan ( 14.55-15:00) resepsiyona iştirak edecek. Saat 15.30'da ise Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nde, down sendromlu çocuklar için düzenlenecek olan “Hour of Code“ Eğitim programına katılacak.
BAKANA YÜKSEKOKUL TEŞEKKÜRÜ
Dün yayımlanan Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 9 yeni yüksekokul ve fakülte kuruldu. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu kararda yer aldı. AK Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş, “Alanyamızın gururu Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, özellikle eğitim konusunda Alanya’nın isteklerini hiçbir zaman geri çevirmedi. Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kurulmasında da yine en büyük emek kendilerinindir. Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere bu yüksekokulun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81