HİZMET KÖPRÜSÜYÜZ

HİZMET KÖPRÜSÜYÜZ

19 Ekim 2017 Perşembe 17:06
HİZMET KÖPRÜSÜYÜZ
Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Muhtarlık müessesi kamu kurumları, belediyeler ve halkın arasında önemli bir hizmet köprüsü görevini yapmaktadır" dedi.
 
CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR
Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "19 Ekim tarihi, 2015'te çıkarılan genelge ile "Muhtarlar Günü" olarak kutlanmasına karar verildi. Bu çok önemli karara katkılarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümet ve Meclis üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi. Kutlamalara muhtarlar başta olmak üzere, İlçe protokolü, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı. Törenin ardından muhtarlar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ettiler. 
GÜNEY: BİZ BİR BÜTÜNÜZ
Vatandaşa hizmetin gitmesi açısından belediyelerin ve muhtarların bir elin parmakları gibi olduğuna dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Ülkemiz önemli günlerden geçiyor. İnşallah bol dua ile birliğimizi beraberliğimizi ortaya koyarak, ülke, millet olarak bugünleri de savuşturacak güçteyiz. Hepimiz idareciyiz. Hepimizin niyeti hizmet etmektir ve bunun en güzel örneğini muhtarlarımızla Alanya'da veriyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 19.10.2017 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81