Haritacılar buluştu

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Cumartesi günü Alanya Temsilciliğinin davetlisi olarak Alanya'ya geldi.

Haritacılar buluştu

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Cumartesi günü Alanya Temsilciliğinin davetlisi olarak Alanya'ya geldi.

09 Ekim 2016 Pazar 22:48
Haritacılar buluştu
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Cumartesi günü  Alanya Temsilciliğinin davetlisi olarak Alanya'ya geldi.

Alanya Temsilcisi Abdullah Akbaş'ın organize ettiği kahvaltıda bir araya gelen harita mühendisleri sorunlarını konuştular. Antalya Şube Başkanı Ufuk Aydın, yönetim kurulu üyeleri Serter Kocababa, Emre ve Okan Hancer'in hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıya Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürü İlker Şenkal'da katıldı.  Alanya'da toplam 40 üyesi bulunan Harita ve kadastro mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Aydın, "Alanya'da bizleri üyelerimizle buluşturan temsilcimiz Abdullah Akbaş nezdindeki tüm arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Toplantıda Harita mühendislerinin yerel yönetimlerden beklentilerini dinledik. Belediyede en çok irtibata geçtiğimiz plan ve proje müdürlüğü ile ilgili talepler değerlendirildi. Burada plan proje müdürümüz sayın İlker bey ve ekibine gösterdikleri yardımseverlikten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz talepleri dinledik. Mevcut çözülmesi gereken konular oda bünyemiz tarafından çözüme kavuşturulacak, Harita Kadastro Genel Merkezinin çözmesi gereken konularıda ivedilikle Ankara ileteceğiz" dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM
Ayrıca toplantıda son günlerde ülkemizin gündeminde kentsel dönüşüm, imar planlama konusu da görüşüldü. Şube Başkanı Aydın "Bölgemizde kentsel dönüşüm kaçınılmazdır. Biz haritacılar olarak bu konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Yeni yapılan yatırımlarda, yol projelerinde, yeni inşaa edilen yapılarda demir yollarında, mutlaka harita mühendislerinin çalışma ekibi içerisinde bulunulması gerekmektedir. Aksi halde bir takım olumsuzlukla karşılaşışlamısı muhtemeldir" dedi.
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Toplantıda söz alan Harita ve Kadastro mühendisleri odası Alanya temsilcisi Abdullah Akbaş ise "Çok değerli Antalya şube başkanımızı ve yönetimi kurulu üyeleri ile Alanyadaki üyelerimizi ağırlamaktan ötürü çok mutluyuz. Davetimize icabet ettiğiniz için sonsuz teşekkür ediyoruz. Böyle bizi bir araya getiren toplantıları önemsiyoruz. Bu toplantılar şehrimizi geleceği açısından son derece önemlidir. Üyelerimizin kamu kurumları ve diğer teknik konulardaki sorunlarının çözülmesi anlamında fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu tür toplantılar kaynaşma ve dayanışma anlamında bizlere motivasyon oluyor. Bu tür toplantıları sık sık düzenleyerek sorunlarının çözülmesi için çalışacağız" dedi. Toplantı sonunda Alanya eski temsilcisi Mehmet Dilmaç'a da, Antalya şube başkanı Ufuk Aydın tarafından geçmişteki yaptığı hizmetler anısına teşekkür plaketi sunuldu.
Son Güncelleme: 09.10.2016 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81