Güney'den 'hızlanın' talimatı

Güney'den 'hızlanın' talimatı

17 Ekim 2017 Salı 20:41
Güney'den 'hızlanın' talimatı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya kırsalında başlattığı hizmet atağını batı mahallelerinde sürdürüyor.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi yerinde hizmet anlayışıyla başlattığı çalışmalar kapsamında kırsal alanlardaki sorunları tespit ve tarama çalışmalarını devam ettiriyor. 68 kırsal mahallenin tamamının sorunları ve talepleri için bir taraftan tespitler yapılırken, diğer taraftan da sorunların giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın batısındaki mahallelerde başlattığı hizmet atağı kapsamında Ekim ayının başından bu yana yaklaşık 150 dönüm mezarlık alanının temizlik, bakım onarım ve küçük tadilatlarını yaptı. Öte yandan bozuk olan yolların bakım, onarım ve yama çalışmalarını tamamladı. 60 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen çalışmalara iş makinaları da katılıyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Burçaklar, Yenice ve Güney mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güney, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İşlerin bazı noktalarda hızlandırılması talimatı verdi. Mahalle muhtarları da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.  
Güney yaptığı kısa değerlendirme de ise, “Alanya genelinde başlattığımız yerinde hizmet çalışması kapsamında kırsaldaki tespitlerimiz devam ediyor. Bir yandan da ekiplerimiz tespit edilen sorunları çözmek ve talepleri gerçekleştirmek için çalışıyor. Alanya Kırsalının birçok sorununu bu çalışmanın ardından kökten çözmüş olacağız. Batı Mahallelerimizde başlattığımız bu hizmet çalışması önümüzdeki günlerde, doğu ve kuzeydeki mahallelerimizde de yapılacak. Kimsenin endişesi olmasın her yere hizmetlerimizle ulaşacağız” dedi. 
 
 
 
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81